SÆT I GANG!

I ØVRIGT….

smallthings

…….Kan jeg kun sove på ryggen. Livet som Dolly. Først skyldtes det dunken, der ligesom var ret meget i vejen. Nu skyldes det ”Madpakken”…. AV, hvor gør det naller at have så store Dolly boobs og ammende baby om natten. Savner at kunne ligge på siden! Eller på maven, for den sags skyld! Men især sidstnævnte ønske virker næsten utopisk og som noget, der engang foregik i en helt anden galakse.

…….Sover jeg ikke på ryggen. Det falder mig ikke naturligt. Så når jeg ikke ammer, leder efter sutter, henter vand, bamse eller pude til 5-årig, skifter sengetøj og/eller bleer, skifter ammeindlæg, henter vand til mig selv (for hold nu op, man bliver TØRSTIG af amning!), tisser (for hold nu op, man tisser meget af alt det vand, der ryger indenbords) eller vugger grumpy bebs…..så ligger jeg vågen og irriteres over at skulle ligge på ryggen.

……Har jeg nu i to uger prøvet at læse mine magasiner færdige. Det er ikke lykkedes endnu

……Har jeg i samme ombæring lovet mig selv en aften med ansigtsmaske, pleje af negle og hår mm., men heller ikke dette er sket endnu

……Er samtlige af mine Apple produkter ved at afgå ved døden – og jeg magter det ikke. Både min computer, iPad og telefon, der for tiden ynder at gå ud, HVER gang jeg bevæger mig udendørs. Uanset hvor meget strøm, der er på. Skide skønt at vente 15 minutter på bussen mens det tisregner – for så at opdage, at mobilen går ud præcis samtidig med at bussen kommer. Mobilen hvorpå min billet jo var. Mobilen der sagde den havde 89% strøm. Mobilen der snart bliver smidt UNDER bussen……Grrrr

……Er det også ret fedt at vade med skrigende baby ned til posthus og stå i kø i 20 minutter, for at sende en pakke, for så ti sekunder inden det bliver min tur at erfare, at selvsamme invalid-mobil from hell går ud, fordi hystade batteri nægter at gebærde sig normalt, hvorfor jeg så mangler adressen hvortil pakken skal sendes….OG at jeg ved samme lejlighed i min ærgrelse glemte, at jeg også skulle hente en pakke. Som nu derfor er på vej retur til afsenderen.

…..Er det apropos mobiler en tand pinagtigt, ja faktisk måske ligefrem bittert, at sende en sms forkert, når den handler om – ja, undskyld – babylort og bleskift. Ikke at det generelt er nogen sexet sms at modtage, det vedkender jeg mig, men den var nu bare til min mand, som forklaring på, hvor vi var forsvundet hen på en Tivoli tur. Han er ligesom inde i dén jargon. Sms havnede bare et helt andet sted. Hos nogen, der er knap så meget i babyboble. Og som HELT sikkert ikke interesserer sig for babys afføring.

….Har det taget mig 5 dage at lave det her indlæg. Fordi jeg bliver forstyrret hele tiden. H.E.L.E TIDEN.

 

#barselsliv #ammehjerne

4 kommentarer

 • K-L

  Velkommen til barselslivet – det er bare en fase….;-) håber du har overskud til en kop kaffe når vi vender retur Kh K-L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   I know….det er bare en fase, det er bare en fase, det er bare en fase…..åhhh…. 🙂 Ja, lad os mødes til kaffe, når I er hjemme igen! Det ser så dejligt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er din iPhone en 6’er? Jeg havde præcis samme problem. Og det er SÅ irriterende. Jeg sendte den til reparation ved mit teleselskab, men fik den tilbage med svaret, at der ikke var noget galt. MEN der var altså noget galt, måtte jeg jo fortælle de søde mennesker ved kundeservicetelefonerne haha. Og da jeg sendte den til reparation igen, fik jeg en ny telefon! Siden har jeg læst en del artikler om, at Apple har erkendt problemet eksisterer ved enkelte af deres modeller. Det er et forsøg værd, og nu virker min perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Yes, lige netop! Og jeg har også godt læst det….det er så træls, tror bare snart jeg skal have købt en ny

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SÆT I GANG!