MINE GENBRUGSØNSKER FOR 2017

SÆT I GANG!

img_6589

Her et lille sneak peak på mine skønne julegaver. Jeg fik aldrig lavet ønskelister og den slags herinde, som jeg ellers plejer. Jeg havde travlt med at jonglere nyfødt baby, hospitalsindlæggelse, 5-årig storesøster, jul og almen menneskelig overlevelse…..Så i stedet kan I se lidt af høsten her, det kan jo også sagtens inspirere. Og jeg er simpelthen så glad for disse fine ting.

100 dage er en roman, der vist nok følger efter Hambros Alle 7, 9, 13 som jeg læste i sommers og var ret vild med.

Lotte Ka Andersen skriver charmerende og kompromisløst kontant om de mange finurlige skeletter, der gemmer sig i de store walk-in-closets i villaerne med udsigt til Øresund. Blandt andet. Vi følger tre familier, der på hver deres måder kæmper med deres forventninger til sig selv og hinanden. Og det er smadder underholdende, lidt tåkrummende – og ret fint.

Jeg fik også en anden bog, Changes – tekster om David Bowie. 

Bogen er en tekst-samling, hvor forskellige forfattere fra kulturlivet belyser sangeren, sangskriveren, digteren, stilikonet, performeren og skuespilleren David Bowie. Blandt skribenterne er f.eks. Kristian Leth, Asger Schnack, Per Juul Carlsen, Katrine Nyland Sørensen, Lars Bukdahl, Benn Q. Holm og flere andre.

Alle de kendte Bowie-entusiaster fortæller her om deres eget helt særlige ”Bowie moment”. Det specielle øjeblik, hvor manden brændte igennem og gjorde et uudsletteligt indtryk. Ret fint og også en smule nostalgisk egentlig. Jeg er endnu ikke nået så langt, men det tegner godt.

Derudover fik jeg et par smukke kopper til samlingen fra Studio Arhøj, som jeg elsker, og to nye dufte. Hvilken luksus altså! Både min favorit fra Tromborg – og en helt ny favorit herhjemme, nemlig 001 fra LOEWE. Min mand er også helt pjattet med den – og det gør jo heller ikke noget, vel? 😉

…..tilbage er kun at håbe, at baby E og store E snart giver deres mor noget søvn. Så hun kan bruge lidt af de ellers vågne timer på at sippe kaffe fra sine nye krus, mens hun læser lækre bøger og dufter himmelsk. Det er planen for 2017. Sæt i gang!

img_6596

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINE GENBRUGSØNSKER FOR 2017