I ØVRIGT....

TERN OG VINTERSOL

tern1

Min nye frakke, der egentlig slet ikke er ny, er gået hen og blevet en klar favorit.

Jeg købte den egentlig, da jeg var gravid. Og måtte bytte den igen, da den selv med mave på var for stor. Så fik den derfra lov at hænge i skabet – og pludselig fortrød jeg så….og prøvede igen at bytte den. Men endte alligevel med i sidste øjeblik at beholde den. Fordi jeg elsker den, hver gang jeg ser den på andre – men selv har jeg altså skullet vænne mig til at den er så lang. Jeg føler mig lidt som et omvandrende gulvtæppe, haha. Men nu hvor kulden så har sat ind, må jeg omvendt også erkende, at det er rart, den dækker numse og ben.

I aften tager jeg ungerne under armen og flygter op til min mor og far. Hahaha….Ej, min søde mand har morgenvagter og det er virkelig hårdt, at være alene om begge børn for tiden, idet ingen af dem sover. Gisp, hvor er jeg træt. Og det er ret svært at være to steder på samme tid. Og når den ene vil ammes og den anden vil aes og den første så skal skiftes, mens den næste så skal tisse…åhh…..så kunne jeg godt ønske mig et par ekstra arme. Vi tager derfor op og bliver forkælet lidt og giver farmand fred og ro, så han kan gå på TV og se nogenlunde frisk ud. Og jeg vil tillade mig at være så grov, at sige, at jeg næsten håber, vi ikke får ham at se i vores morgen TV i morgen lørdag – for så betyder det, at vi har sovet længe 😉

tern2

Frakke fra H&M // Chelseaboots ( på udsalg!) fra Angulus // Taske fra Guess // Tørklæde og strik fra Toogoodtobebasic // Shades fra Bottega Veneta 

***

9 kommentarer

 • Så fin og klassisk. Håber du kan holde varmen – det er filme koldt her i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak søde du. Ja, Brrrr…..det er hunde koldt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  På trods af manglende søvn, ser du altså skide godt ud! Frakken klæder dog virkelig godt.
  Jeg venter mig barn nr. 2 her om 6 uger og har en stor dreng på 6 år i forvejen. Jeg er meget spændt på (og lidt nervøs for) at blive mor til to, så suger disse indlæg til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak Maria. Uhh, hvor spændende! Rigtig meget held og lykke med det hele 🙂 Vores datter på knap 6 har taget det rigtig pænt, men naturligvis er det en stor omvæltning. Jeg håber dog det hjælper hende lidt, at hun er så stor at vi kan tale om det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Er den stor i str? Overvejer at købe nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, måske en lille smule faktisk 🙂 Jeg tror egentlig godt, jeg kunne have passet min ‘gamle’ str 36. Men 38 er også ok med tykke trøjer under. Men jo – måske nok lidt til den store side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Tak for svar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er den sådan rigtig “vinter” varm, eller mere overgangs?
  Jeg overvejer den også, selvom jeg på det nærmeste er dværg (165 cm),

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Altså den er både lang og i uld, så den er ret varm. Men jo omvendt ikke foret….så kommer an på, HVOR kuldskær du er og hvor strid snestorm, du regner med at anvende den i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT....