TERN OG VINTERSOL

VORES BARNEVOGN + ANDRE ANBEFALINGER

img_1443

I er mange, der har spurgt. Og det er jo sådan set forståeligt nok, eftersom jeg selv lagde op til en diskussion omkring emnet; hvilken barnevogn.

Vi var længe i tvivl og var omkring de fleste brands, der er på markedet. Der er fordele og ulemper ved de fleste modeller, og først og fremmest handler det jo om, at man får indsnævret, hvilke behov det er, man har.

Vi gad ikke en lille fiks vogn denne gang, for nok er de smarte og lette at klappe sammen i en bil/komme rundt i byen med, men komforten er ikke altid derefter. Og vi har masser af plads til en ordentlig ’flyder’ denne gang, både her i huset og i bilen, så ville hellere have en stor og solid vogn, der er god at gå langt med, høj og behagelig for vores ryg – og som baby kan vokse i.

Vi prøvede lidt forskellige, og endte ud med en Big Star Supreme fra Emmaljunga.

Vognen har f.eks. en såkaldt Thermobase bund, der isolerer godt her hvor vi jo har fået et vinterbarn. Det har vist sig rigtig godt, for Elliot vil rigtig gerne sove ude – han sover længere, når han sover ude i vognen, så dens egenskaber med mulighed for at regulere ventilationen i vognen er jeg utroligt glad for.

Yderstofferne er lavet i et smudsafvisende stof, så den forhåbentlig holder sig pæn længere og med UV50+ beskyttelse, når engang solen titter frem. Vognen har et stort liggemål og virker bare rigtig lækker og solid, når man går med den. Det var noget, som vi vægtede højt: komforten for os, at den føles lækker. Det kan lyde banalt, men vores gamle, som storesøster lå i for knap 6 år siden virkede plastik-agtig og cheap, og selvom det som sådan ikke var det, så blev vi aldrig glade for den. Kvaliteten var simpelthen for ringe – og den gik da også i stykker flere gange.

Det har altså vist sig at være den rigtige vogn for os – men for andre, kan det jo være helt andre parametre og behov, der er afgørende for, hvad det rigtige valg er. Hvis du selv står og skal vælge, er der mange gode råd og holdninger i kommentarfeltet til dette indlæg

Jeg vil dog stadig gerne finde en lidt mindre vogn også – som vi kan drøne bag i bilen og tage med op i sommerhuset og den slags. Jeg vender tilbage, når jeg finder den!

Og nu vi er i gang med anbefalinger. Så vil jeg også anbefale den her skønne amme bh, som jeg lever i og er mægtig glad for.

Og så bruger vi også det her rigtig meget, og den her kan jeg heller ikke leve uden!

I kan se flere baby favoritter i indlægget HER.

img_1457

2 kommentarer

  • Ditte

    Rejsevogn: Tjek Babyzen YOYO. Man kan få både barnevognsdel og klapvognsdel. Den kører fantastisk godt, over forventning faktisk. Og det bedste er, den går som carry-on hos de fleste flyselskaber, hvilket er en stor fordel, når man lander, så man ikke skal vente på udlevering.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TERN OG VINTERSOL