HJÆLP TIL OVERBLIK I HVERDAGEN

BABY WISHES

babystuff

1. Pusletaske herfra // 2. Barnevogn, der kan laves til klapvogn herfra // 3. Sengetøj fra Soft Gallery herfra // 4. Legetøj fra Brio her // 5. Små vanter herfra // 6. Gåvogn i metallic her // 7. Haj bamse Bloomingville her // 8. Hue Soft Gallery her // 9. Kørepose herfra // 10. Legetøjs tromme her // 11. Babybestik her 

Indeholder reklame
i form af affiliatelinks

Der er ikke kun dyrt, men egentlig også ret omfattende, det her med at have en baby – fordi de vokser med lynets hast og derfor hele tiden har brug for nye tøj størrelser, nyt gear – og mere udvikling på sanser og krop. Her er lidt af de ting, jeg går og drømme rom. Kørepose mangler vi dog ikke, jeg synes bare den er super pæn og smart at den matcher til pusletasken, ikke?

Det blå Soft Gallery ugle print er jeg helt dårlig med. Det er jo en klassiker og det er for mig forbundet med nostalgi og hygge, at min lille baby boy sover i det – for det gjorde hans storesøster også. Og så kan jeg virkelig godt lide at farven er mørk tonet blå – så ser det knap så hurtigt nusset ud, som f.eks det lyse grå sæt gør (det var det, søster havde).

Vi mangler lidt legetøj til ham den tykke. Han begynder snart at skulle have en anden type stimulans – og det kunne passende være ting, man skal slå på, tænker jeg. Både trommen og Brio hammersættet husker jeg som store hit hos vores datter, da hun begyndte at kunne sidde. Så kunne man sidde dér dagen lang og hamrer løs, haha…..gåvognen og spisesættet er nok først relevant om et godt stykke tid, men de er i hvert fald fine.

Sidst men ikke mindst vil en mindre og mere handy vogn være fedt for os, når vi skal til sommerhusene. Det er for øvrigt grotesk priviligeret at kunne skrive dette i flertal, ikke? SommerhusENE….Men sagen er jo den, at begge vores forældre ejer nogle virkelig dejlige sommerhuse, både på Bornholm og i Rørvig, hvorfor vi tager en del på småture. Og der er vores elskede store barnevogn altså lidt for stor. Det er smartere med en lille handy én, der nemt klappes sammen og som har små fikse drejehjul forrest. Og så flyver vi også nogle gange til Bornholm. Der er det endnu mere ideelt med en mindre vogn. Samtidig slider vi så ikke helt så meget på den store, fine vogn herhjemme. Denne er lige nu sat mægtig meget ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HJÆLP TIL OVERBLIK I HVERDAGEN