TØR DU SIGE NEJ?

MAN VED, MAN ER PÅ BARSEL NÅR:

img_0357

– Man skal i Netto efter mere kaffe hver anden dag.

– Man lukker pakkeposten ind med halvt blottet bryst

– Man dagligt ligger på hug med måsen i vejret og siger lyde som AGRYYYY og HAiiiiiiiiii som det mest naturlige i verden

– Man kender den lokale bagers sortiment. Og ved PRÆCIST hvad tid, der kommer nye forsyninger. (Ps: Kl. 07.00.)

– Man har gylp alle vegne. Hele tiden. Også mellem brysterne. Lækkert ja,

– Man stadig har nattøj på klokken 15.00

– Man tre dage i træk er nødt til at aflyse tre forskellige aftaler. Fordi man ikke selv har sovet, og pludselig ser et hul til det…eller fordi baby endelig sover og nu ikke skal vækkes. Eller fordi man simpelthen faldt i søvn på vej i bad. Ak ja….

– Man står og vugger en indkøbsvogn med grønkål nede i Føtex frem og tilbage. #Barnevognssyndromet

– Man har lavet en stiltiende aftale med manden om, at følgende tre ting, ALDRIG må fjernes fra indkøbslisten og derved nu står der fast: Ammeindlæg, bleer, kaffe

– Man har en tom kalender og virkelig svært ved at sige præcist, hvordan dagen ugen gik, men samtidig ved, at man ikke har siddet ned/været på toilettet/været i bad/haft tid at svare telefonen.

– Man ikke længere kan huske hvordan ens hår ser ud nyvasket

– Man står op samtidig med manden, der har natarbejde og møder kl. 04.00

– Man helt seriøst overvejer modermælkserstatning i kaffen. Fordi man løb tør for mælk og ikke kan overskue et sekund uden kaffe. Men ender med Baileys. Kl. 07.30.

– Man går direkte forbi dame afdelingen i H&M, der ellers byder på både glimmer, pink og flæser. Kun for at styre direkte mod børnesektionen.

– Man har tid til at lave sådanne lister her, fordi baby pludselig sover, og man ikke selv kan bevæge sig ud i verden taget nattøj og fedtet hår i betragtning….

…………………..FORTSÆT GERNE LISTEN……………………………..

 

fullsizerender

20 kommentarer

 • Nina

  – man kommer til at putte muskatnød på havregrøden til storebror i stedet for kanel…#thestruggleisreala

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man må sidde og vente på supermarkedet åbner, fordi man har været oppe i TIMER og slet ikke har overvejet at tjekke klokken! (Åbner kl.8)
  Eller når man sidder og gramser sig selv på bryster midt i middagsselvskab, fordi man ikke kan huske hvilket bryst man ammmede sidst….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hihihi – især den sidste kam jeg relatere til. Både fordi manikke kam huske det- og fordi mælken bare nogle gange pludselig løber☺️😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha! Det er sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Kl er 16 og man har ikke børster tænder endnu….
  Man glemmer at man har pyjamas bukser på og går ud af døren og traver i Netto for at hente endnu mere kaffe….
  Man smører en rugbrødsmad (luksus!) men glemmer at spise den fordi baby endnu en gang vågner efter sin alt for korte powernap….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Kold kaffe og mad – eller lunkne ostemadder er åbenbart en del af job beskrivelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når man forsætter med at nynne babysange for sig selv, længe efter baby rent faktisk sover, og man stor der og rokker for sig selv med tandbørsten i munden…
  Når man aldrig når at drikke den hver 2. dag nyindkøbte kaffe varm.
  Når man ikke tør forlade sovende baby af frygt for den vågner, og man i så fald ikke kan nå at lave noget…men indser man jo så faktisk ikke fysisk kan lave noget alligevel!
  Når man er glad for man fik taget eyeliner og mascara på… for 3 dage siden, som stadig holder (delvist)
  Skal jeg forsætte? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uhh hahaha nej behøves ikke:-) lyder bekendt ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man for Gud ved hvilken gang ikke får spist morgenmad/frokost/aftensmad og derfor ryger lige i chokoladefælden. Der desuden ikke smages på, men bare inhaleres for at få et skud falsk energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Når man meget tidligt om morgene vil hygge lidt om sit trætte jeg og tænde stearinlyset, men opdager, at det er bordlampen, man er ved at sætte ild til med lighteren😳
  Når man for Gud ved hvilken gang, vasker hundelort af barnevognens hjul 😡
  Når man endelig er færdig med sin 2. natamning, og vil kravle ned under dynen igen, men opdager at manden har stjålet både dyne og hovedpude, og ligger på skrå og fylder hele sengen😬
  Når baby vælger at lave en meget stor og løs omgang i bleen, når man er et sted med, hvor man er nødt til at skifte på et koldt gulv på et lille toilet, og i øvrigt har glemt at fylde pusletasken op med rigtig størrelse tøj, da baby lige er sprunget en størrelse. Og man ender med bare at måtte tørre det værste væk, selvom et bad til baby havde været ønskværdigt😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  … Når man stadig står og rokker fra side til side efter man har givet babyen videre til en anden tilbedende voksen.
  Når man snakker om lort med sin partner op til flere gange om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe med bailey er heller ikke spor dumt – er sikker på man bliver lidt ekstra peppet op til at tørre gylp op så! B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Når man har de samme ting på sin to-do-list i dagevis, ugevis og månedsvis.
  Når der på en måde er vendt op og ned på hverdag og weekend, sådan at man bruger mandag på at rydde op og puste ud efter weekend, hvor alle børn er hjemme hele tiden. De er jo søde, bevares,men det er dælme også hårdt at skulle dække større søskendes forskellige behov og samtidig tage sig af en Baby.
  Når der skal lægges en udførlig slagplan for at få alle børn ud af døren til tiden om morgenen, i bad og i seng om aftenen,afsted til fritidsaktiviteter og den slags. Hver gang det lykkes mig at aflevere skolebarn inden klokken ringer og derefter få mellembarnets i børnehave et andet sted i byen, altsammen med lillebror i bæresele på maven, undrer jeg mig over,at jeg ikke bliver overrakt en medalje for den indsats. Jamen, det manglede da bare!?
  Når man ikke kan forudsige andet om sine hverdage end at der helt sikkert skal vaskes mindst en maskinfuld vasketøj. Resten må være op til dagsformen.
  Når man dagligt er lige ved at eksplodere af lykke over at man har været så svineheldig at få lige præcis den sødeste og smukkeste Baby i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Så sandt, som det er sagt! Hovedet på sømmet!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Elsker denne liste! Jeg husker tydeligt, da jeg under min barsel stod i Netto og bøvsede en pose ris (stryge, stryge, stryge ryggen, klap, klap, klap bagi). 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TØR DU SIGE NEJ?