CHILDISH TALES: FERM LIVING KIDS

CHECKED BLAZER

blaser3

Et ret almindeligt, ofte brugt, og meget ‘signatur-agtigt’ outfit for mig. Jeg går næsten altid i jeans (eller læderleggins, men dem kan jeg stadig ikke passe), en t-shirt og en jakke over. Jeg har rigtig mange t-shirts og jakker/blazere i mit skab. Og jeg kan se, at jeg bruger dem hyppigt. Dog er det ikke så tit, jeg hopper i de høje hæle mere – i denne omgang var det fordi, jeg skulle tøffe rundt på en messe og kigge på tøj uden baby. Så kunne jeg godt. Men ellers ville jeg sikkert ende i nogle flade støvler eller et par sneakers. Jeg har for nyligt købt blazeren – som er sådan én, alle kvinder burde have i deres garderobe, synes jeg. En grå ternet blazer går til ALT. Både sommer og vinter. Jeg har allerede en fra Mango, men den er fortsat for lille. Og da jeg fandt denne på udsalg hos Zara, var jeg derfor ikke i tvivl.

Denne her fra Asos er også et rigtig godt bud – og på udsalg netop nu! Er man lidt mere modig er den her også ret cool, synes jeg. Og så kan de klassiske grå nålestriber jo lidt det samme. Sådan én har jeg også 😉 Man skal jo ikke gå ned på basis i garderoben, vel….

Personligt tror jeg, at mit næste blazerkøb skal se sådan her ud. En del mere vovet, men det har jeg faktisk gået og haft lyst til i nogle sæsoner nu – så jeg tænker, behovet har været der længe nok til, at jeg gerne må.

fullsizerender1blaser

Blazer + jeans: Zara // Støvler med nitter: Vintage // T-shirt: Rodarte // halskæde: Jane Kønig 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHILDISH TALES: FERM LIVING KIDS