ANDEN GANG

CHILDISH TALES: FERM LIVING KIDS

ferm_2

I sidste uge tog jeg baby Elliot under armen og drog et smut på børnemodemesse. Det er altid så hyggeligt, både fordi der er så mange derude, jeg kender, som jeg ellers ikke så ofte får set. Både bloggere, udstillere og besøgende. Og så fordi det er sjovt at se, hvilke fine kollektioner, der er i vente. Jeg fandt flere favoritter derude – både gamle og nye, og selvom der er et stykke tid til nogle af dem, vil jeg løbende dele lidt af dem med jer herinde.

Ferm Living Kids standen var simpelthen SÅ fin. Også selve opstillingen af de skønne items rent æstetisk. Hold da op, hvor er der mange ting fra deres spring/summer 17 kollektion, jeg gerne ville have fingrene i. Det er så rent faktisk ikke tøj, men interiør. Åh, hvor ville min store pige elske de her ting på sit nye storpigeværelse.

ferm_4

Kollektionen hedder Childish Tales og centrerer sig om små hyggelige børnefester og leg og læring. Den barnlige kreativitet, magiske drømme og eventyrlige lege. De har b.la lavet de fineste borde og bænke og stole. Små arkitekt bænke i afdæmpede, lækre farver, der bare indbyder til at klippe-klistre og være kreativ. Babyblødt sengetøj i de skønneste tekstiler, legesyge puder med påsyede pom pom´er og et herligt spejl med små læder ører. Deres sækkestol (øverste billede) er også helt bedårende og jeg er vild med det feminine og alligevel lidt rå og cool print.

Der er også to mægtig fine tapeter, et med små svaner (som jeg kender én, der ville dåne over) og et med små skibe. Åh, hvor er det bare fint. Det samme print fåes i sengetøj og også en sengerand faktisk. Jeg gad godt indrette lillebrors værelse med det søde tapet med skibene. Og så matchende sengetøj. Det ville være helt perfekt. Egentlig vil jeg bare gerne have EN af hver, tak 😉

ferm_3img_0355

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANDEN GANG