LEG MED FILM PÅ CINEMATEKET – Vind billetter!

DENIM & SEQUINS

denimogpaillet

Jeg elsker denim jakker. De forekommer mig at være noget nær verdens nemmeste beklædningsdel. Jeg bruger dem faktisk hele året rundt. Om vinteren bruger jeg dem gerne indendørs eller under veste og lignende. Når foråret melder sin spæde ankomst har jeg tit og ofte en kappe eller poncho over og om sommeren er det jo det skønneste overtøj.

Jeg har allerede nogle stykker i skabet og onde tunger ville måske hævde, at jeg derfor ikke behøver flere. Det er dog lodret forkert. For nok er jeg mægtig glad for min sorte, oversize version fra Rails og den slidte, firkantede 80´er version fra Helmut Lang – men jeg har aldrig før haft en denimjakke, der var overstrøet med glitter, pailletter og pins. Og helt ærligt; Hvem vil ikke gerne eje sådan en?! Nej vel. Derfor. Blev Zaras version klikket hjem forleden – og jeg glæder mig usigeligt meget til sommersolen skal danse hæmningsløst rundt i min jakkes glitrende rhinsten og pailletter, mens jeg nyder kolde øl et sted i København. Tror, det bliver begyndelsen på en temmeligt hed kærlighedsaffære <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEG MED FILM PÅ CINEMATEKET – Vind billetter!