KAPPE FRA NOA NOA OG EKSTRA UDSALG

EXPERIMENTARIUM – SJOV FOR BØRN OG VOKSNE

eksperiment_3img_0228

Indeholder Reklame
Vi var inviteret af Experimentarium

Forleden var vores lille familie inviteret på Experimentarium. Vi havde glædet os meget. Vi bor lige ved siden af og har i over et år nu gået og holdt nøje øje med byggeriet hver dag. Vi havde godt på fornemmelsen, at det ville blive et stort hit hos vores 5-årige (snart 6 år) datter. Alligevel – trods høje forventninger og mange indledende snakke – så blev vi alle tre enormt positivt overraskede. Det var et kæmpe hit!

Vi har allerede købt et årskort, for vi skal helt sikkert tilbage igen. Og igen. Og igen.

Nu bor vi jo også lige ved siden af, men det er så oplagt at bruge nogle timer her med barn, hvis man har en hjemmedag og skal brænde krudt af. Vores datter løb rundt non stop i fire timer og var helt eksalteret af begejstring. Det var faderen i øvrigt også, haha. Jeg fik æren af baby Elliot på armen, der ikke endnu så fidusen i det hele. Men pointen er, at her er mange timers leg og læring. Også for de voksne. Det er virkelig befriende – at det også er sjovt for os andre at være med, ikke kun for børnene.

Experimentarium er virkelig stort og med hele 16 forskellige udstillinger, fordelt over flere etager og alle med flere forskellige opgaver og funktioner, er der altså noget for stort set enhver. Vi hyggede os simpelthen så gevaldigt meget – og fik slet ikke set det hele. Så vi glæder os allerede til at komme tilbage igen. Glæd dig fx til at opleve en Sansetunnel, Havnen, Den interaktive biograf, Lyslabyrinten, Bobleriet og meget mere. Det er desuden muligt at tage madpakke med hjemmefra og spise i picnic området. Prismæssigt kan det ret godt svare sig at købe et årskort, hvis man påtænker mere end to besøg på et år. Og det gør vi i hvert fald! Dertil kommer den smarte lille bonus, at man med årskort må komme ind om lørdagen mellem 09.00 og 10.00. Altså en time før huset åbner for alle andre.

Vi kan godt lide at tage på udstillinger og museer og den slags med Elin – og vi gør det faktisk rigtig ofte. Vi har gjort det, siden hun var lille og vi har som familie flere favoritsteder, som vi igen og igen vender tilbage til. Og der er ingen tvivl i mit sind – det nye Experimentarium er helt klart vores nye stor favorit.

Husk også at I kan tilmelde jer deres nyhedsbrev, hvis I vil have fif og info om nyheder. Jeg har netop tilmeldt os.

eksperiment_1

 

6 kommentarer

 • Vi vil gerne med næste gang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jaaa! Det skal vi da så meget gøre! Tage en dag herinde med pigerne – så kan vi drikke en kaffe herhjemme inden eller efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det dejligt – har besøgt flere forkellige experimentarier, men aldrig det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Min mand og seksårige søn, var der i forrige weekend og de var også begejstrede. Jeg havde forventet at der ville være proppet med mennesker, nu det var første weekend efter åbningen, men der havde været helt fint og ingen lange køer.
  Jeg var helt ærgerlig over, at jeg måtte blive hjemme, men som besværet højgravid var det bare det smarteste. Men jeg nød da også tiden på sofaen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, ja det var ærgerligt. Men uhh, hvor kender det, når man er tyk og tung gravid. Jeg husker tydeligt, hvor lidt man egentlig orker til sidst. Heldigvis løber det jo ingen vegne og er fint stort nok til, at man gider komme igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAPPE FRA NOA NOA OG EKSTRA UDSALG