DENIM & SEQUINS

GETTING READY FOR THAILAND

thailandoutfit1. Buksedragt fra Marella // 2. T-shirt fra Ganni // 3. Solbriller fra Miu Miu // 4. Badedragt fra Seafolly // 5. Taske fra Markberg // 6. Badedragt fra Seafolly // 7. Kjole fra IRO // 8. Nederdel fra Marella // 9. Stråhat fra United Colors of Benetton // 10. Espadrilla fra Billi Bi 

Indeholder reklame
i form af affiliatelinks

Ja, det virker nok en kende tidligt, at begynde at kigge på badetøj, solbriller og stråhatte. Men nu hvor vi skal til Thailand om under to måneder, er det vist alligevel på høje tid at sondere terrænet. Jeg gad virkelig godt pakke alle ovenviste ting i en kuffert og drage mod lufthavnen NU! Føj, hvor er vejret trist disse dage. Og uhh, hvor er de her ting bare pæne. Den buksedragt….ej, manner, den er noget af det pæneste. Jeg kunne snildt bo i den i alle fire uger. Prisen er liiidt hamper, men for dælen, den er grotesk smuk. Den grå kjole fra IRO ligner noget, der nemt kunne blive en klassiker i garderoben. Den går til alt og ser utrolig behagelig ud. Samtidig siger erfaring mig, at det kan være rart med noget, der dækker skuldrene, da jeg ofte ender med at blive forbrændt dér.

Jeg vil faktisk virkelig gerne have det hele på collagen her. Og det vil min pengepung ikke. Lidt træls….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENIM & SEQUINS