BACK IN BUSINESS

KENDER I APPEN ”BOLIG VÆRDI”?

Voresbolig4

“ANNONCE”
Lavet i samarbejde med Nybolig

At sætte sin bolig til salg er en stor beslutning. Det kan jeg skrive under på. Vi var tre år om at få det gjort med vores gamle lejlighed. Og rent faktisk trak vi også i land en enkelt gang, inden den blev sat officielt til salg. Vi vidste, lejligheden var for lille, vidste vi skulle videre. Men vi kunne ikke overskue alt det logistik og praktik, der sætter ind, når man skal sælge og købe bolig.

Også hos næsten alle vores venner har vi kunnet se, at det er forbundet med mange barrierer, når man skal sælge sin bolig. Og helt ærligt, det er kun naturligt, for det handler om følelser, vores hjem – om at give slip. Mange dropper boligdrømmene inden de overhovedet er kommet i gang, simpelthen fordi det kan være uoverskueligt at lave små forbedringer eller snakke med en eller flere ejendomsmæglere.

Jeg ved det, for vi var der selv. Og jeg føler mig ganske overbevist om, at havde denne app Bolig værdi eksisteret for 2 år siden, da vi begyndte vores bolig eventyr, så havde vi helt klart anvendt den. Havde vi vidst, at vores forhenværende bolig ville blive vurderet 600.000 højere end vores købspris, kunne det nok godt have givet os et skub i retning af salgstanker noget før.

blur2

Med Nyboligs app, BoligVærdi, bliver første step i rejsen mod at sælge sin bolig LANGT mere simpel. Man downloader den bare HER, så indtaster man sin adresse og tager nogle billeder af sit hjem – og så kan man få et estimat på værdien af sin bolig – indenfor 24 timer. Uden at skulle lave aftaler med en mægler først.

Lige nu er vi også nysgerrige på, hvad vores bolig er værd? Vi købte vores hus for lidt over et år siden – og det var ikke i ret pæn stand. Vi har derfor postet nogle penge i det og istandsat det. Langt fra færdigt, men dog alligevel. Værdien af vores bolig er interessant al den stund, at vi gerne vil have lavet yderligere forbedringer.

Vores bolig har, efter vi anvendte appén, vist sig at være en del mere værd, end da vi købte den. Faktisk ser det ud til, at appen – eller den lokale mægler, som det jo så er, (i hvert fald i vores tilfælde) er temmelig præcis, for 4 måneder inden jeg fik en forespørgsel på, om jeg ville teste den og dermed lave dette indlæg, havde vi haft en vurderingsmand herude, netop med henblik på at få fastsat boligens værdi. Jeg vil gerne have lov at holde tallet for mig selv – men kan da sige, at appen har estimeret nogenlunde ens med det svar, vi fik fra banken. Jeg er klar over, at den slags blot er et estimat ud fra de oplysninger, der gives. Der findes ingen garantier. Og da vi ikke ønsker at sælge lige nu, er prisen for os vejledende. Men det gør den altså ikke uinteressant for os.

Den her måde er blot nemmere og mere uforpligtende, end den metode vi oprindeligt brugte. Indenfor 24 timer (på hverdage) får man et kvalificeret bud på værdien af sin bolig. Det er hurtig behandling. Og det er ganske enkelt via en push besked i appen eller en e-mail. Man skal altså ikke rydde kalenderen, som jeg tidligere var nødt til.

Estimatet på værdien af din bolig bliver lavet af en lokal Nybolig mægler. Derefter kan man så vælge at tage en dialog, hvis man har lyst. Det er altså en der kender til området, som laver beregningerne. Jeg synes appen her fungerer upåklageligt, det er nemt, hurtigt og uden forpligtelser. Og hvem er i grunden ikke lidt nysgerrig på værdien af sin bolig? Tænk hvis der var penge at hente?

I kan downloade BoligVærdi lige her. 

skaermbillede-2017-01-31-kl-13-56-53

Villa med sjæl_12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BACK IN BUSINESS