BACK IN BUSINESS

I ØVRIGT

img_0177

….Så har jeg fået stjålet min mobil. Det skete i metroen på vej hjem fra Modeuge sammen med hende her. Det var lidt surt. Også da der kort efter kom en kontrollør, eftersom min togbillet befandt sig på føromtalte telefon. Det betød, at vi måtte springe af toget – med barnevogn. En station for tidligt. Som viste sig at have defekt elevator. Hvilket er noget hø, når den ligger langt over gadeplan og vi havde kæmpe barnevogn, der med håndkraft og snilde skulle bæres ned af alle trapperne. Jo, det var en god dag.

….Det var det også dagen efter. Her mistede jeg mit dankort. Aner ikke hvordan. Måske stjålet, måske bare forlagt. Ingen ved det. Men væk er det. Det gør livet en tand besværligt, når man hverken har nogen penge, noget sim kort og derfor heller ingen data.

….Proklamerede jeg forleden stolt til min mand, at jeg denne barsel slet ikke lider af ammerhjerne og dermed hverken har sat tandbørsten i køleskabet eller mælken ud i toiletskabet. Men det man jo så overveje, om jeg alligevel har….

….Har jeg overvejet at vinterbade. Det ser så sundt ud. Og på et eller andet ubegribeligt plan også til tider lidt sjovt ud. Jeg kom dog frem til, at nogen også skal heppe på de seje vinterbadere. Og at jeg er ret god til netop dét, fra min lokale bænk med en kanelsnurre i hånden. Så det fortsætter jeg med. Andet ville være synd.

….Har jeg erfaret, at ingen rigtig forstår hvordan man får baby til at slappe af. Andre end Paven naturligvis. Forleden, da jeg bad hende holde øje med lillebror, mens jeg hurtigt skulle i bad, fandt jeg ham kort efter med blinkede lyskæde om hovedet, en sut i munden, musik-uro i skødet og fuld drøn på Paw Patrol fra ipaden. Det virkede mystisk nok.

….Har jeg desuden fundet ud af, at jeg, når jeg går i bad med åben dør, for at baby kan se mig undervejs, samtidig også giver frit udsyn til genboen. Godt for ham. Eller måske ikke….

….Havde jeg glemt, hvor meget man render rundt med bare bryster derhjemme, når man ammer. Det skal man lige huske, når man er sådan én, der får relativt meget pakkepost.

….Så hader jeg Nørreport med en barnevogn. Det er ca. lige så opslidende stupidt hårrejsende latterligt skidt, som en tur til Ikea på en lørdag den første lønningsdag i måneden – med børn og bedstemor. Hold.nu.op. Der er INTET godt at sige om det. Det er hjernedødt ufleksibelt. Som i: jeg-vil-hellere-gå-hele-vejen-i-styrtregn-med-overkørt-baby-og-vabel-på venstre-fod-med-en-prustende-rottweiler-i-hælene.

img_6042

 

6 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Det lyder som lidt af en uge! Fortsat god søndag.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak 🙂 Ja, det har været…begivenhedsrigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tager Paven på udebesøg?😉 Jeg skal nok sørge for at have indkøbt lyskæde mv i forvejen…🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja det kunne da være, vi skal fremlægge ideen for hende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i øvrigt fan af Pavens outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BACK IN BUSINESS