KAPPE FRA NOA NOA OG EKSTRA UDSALG

VIND LOVETAG SMYKKE FRA JANE KØNIG

c2078b1e-45f8-474a-bb3c-f2ee5c1b67b6Reklame

Nu er det snart Valentines dag. Og uanset om man går op i den slags eller ej, er der aldrig noget af vejen for at fejre kærligheden, vel? Det synes jeg i hvert fald ikke! Særligt i livet som småbørnsfamilie, kan det hele ret hurtigt godt gå op i logistik, bleer og bananmos. Det er der som sådan ikke noget galt i – det er bare ikke synderligt romantisk. Derfor er jeg FAN af små skønne kærlighedserklæringer. Dem kan man aldrig give for mange af og de både glæder og varmer længe.

Jeg har i anledning af Valentines dag fået lov at udlodde et valgfrit forgyldt LOVETAG smykke fra Jane Kønig. Og da faste læsere af min blog vil vide, at jeg allerede har hele tre Lovetag smykker selv, er det naturligvis noget, jeg er rigtig glad for. Jeg har både med min mands initialer, vores børns – og en med et hjerte og et love-letter med en stjerne i tillæg, som symboliserer lys; Begge vores børns navne udspringer af græsk for dette; fakkel/ klar.

Konkurrencen om et valgfrit forgyldt LOVETAG smykke fra Jane Kønig kan I finde på min Instagram her:

Jeg trækker en heldig VINDER onsdag d. 8/2 2016 på min Instagram.

Jeg elsker Jane Kønigs smykker, fordi de er både tidsløse, underspillede, cool og samtidig personlige. Der er så uendeligt mange fine kombinationer man kan lave af både love-tags og love-letters. I konkurrencen her vil jeg lige understrege, at det altså er en enkelt lovetag kæde med et lovetag, som I kan vinde. Men hvis man f.eks. er vild med kombinationen ligesom min her, så kan man jo evt. blot selv tilføje et loveletter også.

Konkurrencen er sponsoreret af Jane Kønig 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAPPE FRA NOA NOA OG EKSTRA UDSALG