3 BOLIGTRENDS - DU MED FORDEL KAN KØBE BRUGT

BACK TO THE EIGHTIES

backtotheeight

1. HVID PRIKKET SOMMERKJOLE HER // 2. BLUETOOTH HEADSET HER // 3. REEBOK SNEAKERS HER // 4. HUNKYDORY NEDERDEL HER // 5. WHYRED BUKSER HER // 6. ADIDAS KJOLE HER // 7. ELLOS BADEDRAGT HER // 8. ADIDAS POSETASKE HER // 9. ISADORA HIGHLIGHTER HER // 10. SHSEIDO SOLCREME FAKTOR 50 HER 

***

INDEHOLDER REKLAME

Der er efterhånden flere og flere 80ér referencer i modebilledet for tiden. Og jeg kan lide det. Hvilket giver sådan ca. INGEN mening, eftersom jeg selv var teenager i 80érne og dermed dyrkede min største usikkerhed stilmæssigt i netop denne periode, hvilket selvsagt ledte til nogle temmeligt kiksede look. Nuvel. Der er altså noget, som af uvisse årsager tiltaler mig. Måske det lidt grafiske? Bukserne her er så cool. Dem gad jeg godt. Og så har jeg faktisk allerede klikket både nummer 1, nummer 3, nummer 7 og nummer 8 hjem. Priserne er så gode, at det næsten ville være en skam at lade være. Og med Thailand lige rundt om hjørnet, så tænker jeg, at både kjole og badedragt nok skal blive flittigt brugt. Og så kribler det altså lidt i fingrene for at klikke nummer 5 hjem. Åhh…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 BOLIGTRENDS - DU MED FORDEL KAN KØBE BRUGT