TING BABY SKAL STRAMME OP PÅ:

A CRUSH ON BLUSH

blushcrush

Indeholder reklame

Nogen gange får man sådan nogle sære besættelser, ikke? For tiden er min allthings BLUSH! Eller. Det startede allerede sidste sommer, kan jeg se. Men det er stukket helt af nu, haha. Jeg er vild med alt, der er lyserødt. Faktisk i hele farveskalaen, fra hot pink til soft blush. Det er så pænt.

Jeg er dertil stadig ret besat af solbriller, badedragter, flotlette kjoler og andet, som ville egne sig eminent til de Thailandske strande. Hvor jeg allerede befinder mig i tanken. Øj, hvor går tiden langsomt, når man tæller ned til noget. Jeg har faktisk allerede klikket solbrillerne her hjem. Kunne ikke dy mig. De er tarveligt fine – og det var prisen faktisk også. Se lige før- og nu-pris! Jeg slog tilmed til på en rabatkode, der dukkede op – og jeg har nu fået lov at dele en med jer også: GULDLOG18 giver jer yderligere 18%.

1. Badedragt fra Magasin // 2. Nederdel fra Filippa K // 3. Sneaks fra Valentino her // 4. Solbriller fra Prada her // 5. Armbånd fra Julie Sandlau her // 6. Kjole fra Storm & Marie her // 7. Clutch fra Loewe // 8. Nederdel fra Magasin 

***

6 kommentarer

 • Orv ja, de er fine, de briller (og badedragten, gisp!). Bare så ærgerligt at bruge briller med styrke så. Misunder jer, der bare kan købe solbriller “off the rack”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja jeg er også RET lun på den badedragt 🙂 Ja, det kan jeg godt se er svært, når man bruger briller….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv hvor er de items super fine, og er vild med farven på meget af det, men det nok ikke en farve som vil passe til mig, selvom den er vildt fin! 🙂

  God mandag <3
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja jeg er helt pjattet med den farve for tiden. Tænker når man får lidt sommer kulør, at den vil gøre sig godt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Så fin en farve, og den klær dig! Så rabatkoden for sent, så den virker ikke i dag d 28/3. Havde ellers lige set mit snit til at købe lækre og gode briller til mine tre drenge, til en ekstra god pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TING BABY SKAL STRAMME OP PÅ: