I ØVRIGT

GØR DET SELV MESTERSKABERNE 2017

2_kvindemaler_bredformat

Sponsoreret

I gamle dage stødte jeg på mine veninder om lørdagen på den lokale cafe over en cafelatte og en stak pandekager, i dameafdelingen i H&M eller i køen ved Lagkagehuset. Nu møder jeg dem nede i SILVAN. True story!

Vi grinede ret meget, første gang det skete. Det var ærlig talt et ret utippet sted at rende ind i hinanden. Uden mænd endda. Helt alene, hver for sig, på opdagelse i hhv. Have & Fritid og mellem kasserne i Værktøj & Isenkram. Så blev man sådan én…..Det handler naturligvis om alder og boligformer og alt muligt andet. Men det handler nok også ret meget om, at vi alle er glade for gør-det-selv-projekter. Og så kan man leje en gratis trailer hos SILVAN. Noget, vi benyttede meget, da vi lige var flyttet ind og skulle lave tusinde projekter selv. Der er stort set ikke det, vi ikke har kunnet finde dér. Og så er de altid super søde til at hjælpe og vejlede. Når man er førstegangs husejere, er det altså guld værd.

I SILVAN holder de fra i dag og frem til d. 31. marts GØR-DET-SELV-MESTERSKABERNE, hvor de hylder alle de mange inspirerende gør-det-selv-projekter, som deres kunder skaber. Man kan i perioden uploade sit projekt og dermed være med i konkurrencen om 3 gavekort til SILVAN til en værdi af 15.000,- pr. stk.

De 20 projekter, der opnår flest stemmer, går videre til en jury, der finder en vinder i hver af de følgende tre kategorier: ”Den gode idé”, ”Den bedste udførelse” og ”Den havde vi ikke lige set komme”. Der er altså mulighed for at deltage med alle typer af projekter, store som små.

Jeg synes det er en herlig kampagne og selvom jeg på ingen måde er særligt DIY sej, så er det smadder sjovt – og vi har herhjemme efter vores huskøb lavet mange ting efterhånden. Faktisk har vi joket med, at vi i perioder har besøgt den lokale SILVAN lige så ofte (måske endda oftere) end børnehaven. Som vi jo altså ’besøger’ to gange om dagen….haha.

img_1317img_2223

En af de gør-det-selv-projekter, som vi er særligt glade for herhjemme, det er vores hjemme biograf. Min mand, der jo er en relativt stor gadget nørd, vidste med det samme, at det ene af kælderens store rum skulle bruges til dette. Vi har et kæmpe lærred på endevæggen, koblet op med surroundsound og så har vi simpelthen bygget en kasse af mdf plader oppe under loftet til projektoren. Og indsat udluftning, malet det hele, så den blender ind – og vupti – nu kan både store som små flyde på den gamle sofa og se film, som var vi i biffen. Det var ikke svært eller dyrt. Og så er det super tilfredsstillende, når man har sat sig noget for – og gjort det selv. Store omfattende byggeprojekter kan for os godt være en stor mundfuld. Men glæden ved at gøre det selv på de mindre opgaver er altså helt fantastisk.

Det krævede en del opmålinger og udregninger, også i forhold til vægt, da sådan en projektor er tung, men set i forhold til den glæde det bringer herhjemme, så er det et af vores bedste DIY projekter!

Laver I også gør-det-selv-projekter? I så fald, så synes jeg da I skulle deltage i konkurrencen lige HER, for helt ærligt, hvem kunne ikke bruge 15.000,- til næste projekt? Desuden er sitet her alletiders til selv at finde inspiration til sjove, seje og brugbare projekter fremadrettet.

Du kan også dele dit projekt på Facebook og øge dine chancer for at få stemmer.

Har I overvejet at lave gør-det-selv-projekter derhjemme? I så fald så var det måske et meget godt tidspunkt at gå i gang nu.

img_2220gds-mester5

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT