RED HOT SUMMER

HVERDAGS LUKSUS

img_0935

Nogen gange kan lidt hverdagsluksus redde selv de kedeligste dage. Jeg var så heldig at få lov at låne den smukke vest her fra mærket Luxuri, som jeg elsker farven på. Jeg er helt sikker på, jeg næste efterår/vinter skal have investeret i en. For den pepper jo alt op. Og er så dejligt varm. Næsten for varm disse dage, hvor temperaturen heldigvis er ved at snige sig op på forår.

Jeg har en svaghed for de brændte farver. Jeg føler mig ret godt hjemme i dem. Og den lækre strik fra Second Female har jeg nærmest levet i hele vinteren. Jeg har faktisk købt et par silke shorts i samme nuance og regner egentlig med at kunne bruge de to ting sammen – altså til sommer også. Fordi blusen er 100 % kasmir, hvilket jeg er stor fan af. Jeg bruger faktisk alt min kasmir det meste af året rundt. Det er ret godt til at regulere varmen og det betyder, at det ikke er ubehageligt at have på om sommeren, f.eks. om aftenen, hvor temperaturen falder og man har brug for en langærmet til eksempel.

Måske derfor er dette sæt også gået hen og blevet en favorit hos mig? Det er enkelt, casual, nemt at bevæge sig i med to børn og samtidig friskt på grund af farven og varmt og praktisk. Men også tilpas spænende til, at jeg ikke føler mig helt så barsels-ramt, som jeg nu rent faktisk er. Kender I det? Tøj; der får os til at føle os mere tjekkede, end vi reelt føler os indeni? Det er da luksus!

img_0894

Bukser: H&M // sneaks: Adidas // taske: By Malene Birger // Kashmirstrik: Second Female // vest: Luxuri 

***

3 kommentarer

 • Maria

  Det klæder dig også super godt med de brændte farver:-) Hvordan er strikken i størrelsen?
  Venligst Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, jeg synes geentlig, at den er ret størrelses svarende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for svar. Det lykkes mig at finde den på nettet, og jeg har modtaget den i dag😊 den er rigtig fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RED HOT SUMMER