A CRUSH ON BLUSH

KENDER DU SIMPLE FEAST?

simplef_1

Indeholder reklame

Du er, hvad du spiser. Det har man efterhånden hørt til hudløshed. Og selvom de fleste af os godt ved, det også er sandt, så er det bare – især som småbørnsfamilie – lidt svært altid at efterleve. Især her med nyfødt baby, der har vi ofte tyet til lidt nem take away. Og jeg forudser egentlig ikke det bliver spor bedre, når først hverdagen starter igen efter min barsel og vi skal jonglere to jobs, to børn, skole og daginstitution, indkøb, hente, bringe, etc.

Mad påvirker energiniveau, fysisk og mentalt helbred, vores immunforsvar og masser af andre gode ting. Og så smager ordentlig mad jo altså også bare bedre. Jeg kan faktisk ikke en gang særligt godt lide pizza eller burger. Det ender bare dér nogle gange, fordi tiden er knap og energien i bund. Af samme årsag er min mand og jeg derfor også efterhånden ret velbevandrede i diverse take away tilbud rundt omkring i byen, da jeg faktisk ret gerne vil have noget, der er både nogenlunde sundt og friskt til trods. Derfor var vi begge ret begejstrede, da vi hørte om Simple Feast og fik mulighed for at teste det.

Simple Feast er et nyt tilbud, der faktisk er såre simpelt – men virkelig genialt. Det er mad, som er klar til at spise på 10 min – bare varm det op, så er retten klar. Maden er 100% økologisk, 80 % plantebaseret og altid i sæson – menuen skifter hver måned. Det giver en naturlig holdbarhed på mindst 30 dage. Så er det op til en selv, om man vil slippe for at lave mad først eller sidst på måneden. Man får leveret enten 4 eller 8 glas per levering. Hvert glas er beregnet til 2 personer.

Retterne sendes via PostNord direkte til din dør en gang om måneden. Og så kan du stille dine glas med lækker, økologisk mad i køleskabet og vide, at du har mad til de travle dage, uden at det ender i dyre og usunde løsninger. Lige nu er der asiatisk kylling i karry, Chili con Carne, italienske kødboller og kalveragout på menuen, men denne skifter hver måned, så man løbende får lidt forskelligt.

Det er simpelthen så smart. Jeg er fan.

Jeg elsker lette løsninger. Og i særdeleshed, hvis de tilmed er så lækre som den her.

Derudover så er jeg ret fascineret af selve bæredygtigheds aspektet. F.eks kommer maden ikke i flamingokasser, som den slags ellers ofte gør, da de er lavet på olie og plastik, og er dermed langt fra at være et bæredygtigt produkt. Som isoleringsmateriale bruger Simple Feast i stedet hampmåtter, som er et naturprodukt.

De bruger 100% genbrugspap, og selve maden bliver leveret i glas. Glasset kan genanvendes i din egen madlavning eller som fx krydderurtekrukke eller sorteres som glas og metal. Det er da til at blive helt glad i låget af, ikke? Jeg glæder mig allerede til at se, hvad de næste måneder byder på, for det er helt sikkert ikke sidste gang, vi prøver det her!

simplef_2

1 kommentar

  • Kim

    Ja, jeg er også blevet vild med Simple Feast. Efter at have prøvet flere måltidskasser fra forskellige leverandører er Simple Feast min yndlings. Godt skrevet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A CRUSH ON BLUSH