NÆSTE KØB TIL BABY

LIFE LATELY

img_2540

Indeholder reklame

På det seneste har jeg fået fyldt kalenderen med masser af rare ting:

– Paven og jeg var i biffen og se den nye Skønheden & Udyret fra Disney. Den var så god. Både for børn og voksne. En klar anbefaling herfra! Det var i samarbejde med Wheat Disney at arrangementet blev afholdt og lad mig sige det sådan: Disney popcorn, sodavand, glimmer balloner og tylskørt i skøn forening med kæmpe skumfiduser, kager og små venner; Paven havde en FEST!

– Jeg fik også tiltusket mig en date med en nær veninde. En HEL fredag eftermiddag/aften uden unger, (tilsammen har vi nogle stykker!), med drinks, CPH: DOX om Dries Van noten i den nye Social Cinema på Kunsthal Charlottenborg i samarbejde med Normann, god mad og helt urimeligt god dessert på Bistro Royal, karamel is med oreos OMG!, taske shopping og grineflip en masse. Mere af det, tak!

– Vi lykkedes også med hele fem dage i familie eksilet, sommerhuset i Rørvig, hvor vi blev blæst godt igennem på stranden, fik spist hæmningsløst store mængder flødeboller foran pejsen, trillet med barnevogn i klitterne, bygget huler og sovet længe. Læst bøger, ligget med numsen bar (altså mest baby, ikke) og fået talt lidt om livet. Ahh! Solnedgang i sommerhuslandet på stranden med en baby på armen kan anbefales som storslået kur mod hverdagsstress!

– Jeg har også endelig fået taget mig sammen til at lave en salgs-side knyttet til bloggens Instagram, I er flere der løbende har spurgt og den slags skal man som bekendt tage sig gevaldigt sammen til, da det tager lidt tid at tage billeder, tjekke størrelser, pakke ned, etc. – men nu er det endelig gjort. De vokser så hurtigt ud af tøjet, de kære små babyer, at det næsten ville være dumt, for rigtig meget af hans tøj er stort set slet ikke brugt. Der ligger desuden også lidt fra storesøster og mor 😉

– Jeg har også endelig fået købt sommer sandaler til både Paven og jeg. Jeg har fået styr på badetøj til os begge og til lillebror og nu mangler jeg bare solcreme, så er vi KLAR til Thailand!! Sandaler er købt her, hvor jeg faktisk altid køber alt vores fodtøj, fordi de har alle mine favoritmærker til både børn og mor. Det gør alting meget lettere.

– Og apropos min Instagram, så har jeg derinde netop skudt en super lækker konkurrence i gang derinde, hvor I frem til på lørdag kan vinde et af de UBER lækre frotté badelagner til baby fra Georg Jensen Damask i en valgfri farve, der er vævet af 100% ægyptisk bomuld. FADE som det hedder har et to-sidet design. På den ene side frotté, på den anden side en vævet bomuld, der holder på varmen. De er super lækre. Deltag lige HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÆSTE KØB TIL BABY