HVERDAGS LUKSUS

NÆSTE KØB TIL BABY

kidsstuff_edited-1

Indeholder affiliatelinks

 

1. Tapet til børneværelset her // 2. Bæresele fra Babybjørn her // 3. Trælegeklodser her // 4. Ergonomisk babypude her // 5. Hoppeko til leg her // 6. Togbane fra Brio her // 7. Kortærmet body her // 8. Legehund fra Brio her // 9. Gåvogn fra Brio her // 10. Legeklodser hammerbræt her // 11. Babypotte her 

Jeg har jo sagt det før, men gentager det gerne; der er hele tiden noget, man mangler til en baby. Sådan er det – for de udvikler sig hele tiden. Her er lidt af de ting, jeg pt. går og overvejer.

Idet vi jo om lidt skal en måned til Thailand, så mangler vi akut kortærmerede bodyer, vi mangler solhat og badesko til storesøster – og så tror jeg altså, vi er nødt til at have os en bæresele. Så vi nemt kan komme rundt.

Derudover skal jeg snart have købt lidt mere legetøj til ham. Jeg synes ikke alt det vi har gemt fra storesøster er helt så oplagt alligevel. Og han udvikler sig med lynets hast og skal jo stimuleres, den lille tyksak. Klodserne og hoppekoen er ret skønne, synes jeg. Og meget fair i pris! Men togbanen tror jeg også, han vil elske, når han bliver lidt større.

Og så spøger den der bamsepude stadigvæk. Storesøster var også meget plaget af et ekstremt fladt baghoved, fordi hun sov så mega meget – og jo altid på ryggen. Vi var sågar til baby kiropraktor med hende. I sidste ende rettede det sig ud, men der gik lang tid. Nu er Elliot på vej ned af samme sti, kan jeg se. Han får mere og mere fladt baghoved. Og jeg tænker, denne pude måske kan afhjælpe det? Med prisen er det da værd at forsøge?

11 kommentarer

 • Cecilie

  Prøv at tjekke en bæresele ud fra Je Porte mon Bebe, der kan lynes op i ryg, hvor der så er mes-net og der er sol-net, genialt til varme tider. Vi købte denne da vi netop skulle til Thailand med Oline på 4 måneder i februar. Den var alle pengene værd. Tænk hvor varmt det hurtigt bliver på ryggen. Bare et tip. Passede godt til min kæreste med brede skuldre, og mig på 51 kg, da den kan bindes på to måder på ryggen, så den aflaster forskelligt. Vi er fan, og vi var så tæt på flere fra Ergobaby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Mega sejt at du bryder tabuet ift. Fladt baghovede, ved at nævne det her! For det føler jeg lidt det er… Min søn på 6 måneder har også fladt baghovede, og det går mig SÅ meget på. Han har ikke været så glad for at ligge på maven, men er heldigvis blevet det efter meget træning! Men synderen er, tror jeg, ligesom du skriver, søvn. Han har næsten altid sovet mange timer i træk, selvfølgelig på ryggen og dermed også på baghovedet. Derudover har vi også gået til kiropraktor ligesom jer.
  Du skriver det rettede sig ud på din datter – vil du uddybe det? Gjorde I noget særligt? Og hvor gammel var hun, før det begyndte at rette sig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Nielsen

   Håber sådan du finder tid til at svare 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg oplever det også som tabu. Men altså…nogen er muligvis mere disponeret for det end andre? I hvert fald har begge vores børn ‘lidt’ under det. Jeg husker faktisk ikke, hvornår det gik væk på storesøster, men der gik rigtig lang tid. Og vi prøvede alt. Med Elliot har vi endnu ikke været til kiropraktor, men måske bliver vi også denne gang nødt t det. Han ligger rigitg meget på maven, men det hjælper ikke rigtigt, synes vi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Nielsen

   Tusind tak for dit svar! 😊
   Ja, jeg tror du har ret i, at nogle er mere disponeret end andre. Min søn ligger også rigtig meget på maven, men synes heller ikke det virker til at hjælpe. Jeg håber, at tiden arbejder for begge vores drenge 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja lad os håbe det! Det er virkelig træls! God vind til jer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De puder deler vandene, men vi havde en og den var guld værd. Vi brugte den og sådan en kile. Efter kort tid og selvfølgelig masser af benhård tid på maven, var hovedet så fint igen. Jeg anbefaler den gerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Dejligt at høre. Jeg tror også, vi vil give det et forsøg. Har hørt en helt masse forskelligt, men vi har efterhånden ikke rigtig noget at miste på at prøve det, tænker jeg.

   Tak for anbefaling 🙂 Hvor længe brugte I den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Vi brugte den koncentreret ( hvis man kan sige det ) i 5 uger, derefter efter behov/lyst. Vi brugte den sammen med et hjemmelavet afkrydsningsskema til mavetræningen. Så forpligtede det lige lidt mere og gjorde det mere visuelt for os -og så er jeg bare et skemamenneske hihi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det var også en god ide. Kunne I se at det hjalp?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVERDAGS LUKSUS