SJOVE SIDE-BENEFITS VED AT BLOGGE

NÅR SØVN FYLDER ALT

auping_1Indeholder reklame

God søvn er afgørende for stort set alt hvad vi foretager os.

Og alle med små børn som os, kan nok skrive under på, at søvn ikke bare er en mangelvare, men måske den dyrebareste valuta, vi har. Når vi forhandler om ret og vrang herhjemme for tiden, så handler det ikke om, hvem der må eller kan tage mest ud, hvem der fik den sidste labre larve i Matador Mixén, hvem som tager flest lorte bleer eller hvem der kan få baby til at grine højest. Selvom den slags naturligvis også kommer på tale fra tid til anden 😉 Nææ, vores højeste valuta, som vi handler med, det er søvn.

Hvem får lov at sove i nat. Hvem står op og giver baby flaske og skifter og underholder, når han synes, at dagen skal starte. Det har naturligvis heller ikke hjulpet, at min mand er startet på natarbejde samtidig med at vi fik en baby. Men der er nu ingen tvivl: søvn fylder ret meget herhjemme. Også manglen på den.

Derfor er jeg ekstra glad og tilfreds med vores valg af ny seng kort før baby Elliot kom til verden. For når nu man har en tilværelse, hvor der kan være mange opvågninger om natten, hvor jeg skal sidde op og amme om natten 3 – 4 gange – og hvor dagene også ofte må tages i brug for at få indhentet det tabte, så er det altafgørende med en god seng, en optimal komfort – og ikke mindst en verdensklasse madras. Jeg mener det virkelig: det har alt at sige!

auping_2

God søvn hjælper ikke bare på et sundt helbred, fornyet energi og øget overskyd. Det sikre husfreden, ganske enkelt. Og I er nok mange, der kan skrive under herpå.
Auping er kendt for den ultimative kvalitet i senge og madrasser.
Samtidig har Auping en ret tydelig grøn DNA, som er virkelig prisværdig, synes jeg. Og det er ikke for at lyde hellig. Men det er da helt klart med til at hylde deres indsats endnu mere. Her benytter man nemlig kun enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige materialer.
Vivo, som er den madras, vi har valgt, er en absolut kvalitetsmadras, og efter at vi havde sovet i alt for mange år i en gammel og totalt skæv seng med virkelig ringe madrasser, var vi ikke i tvivl om, at netop madrassen har rigtig meget at sige. Vivo har en blød skulderzone med dobbelt støtte og separat hoftezone. Skulderzonen er virkelig rar, når man som jeg ligger så meget og ammer på siden. Madrassen er desuden temperaturregulerende, så du bevarer en behagelig kropstemperatur og får mest muligt ud af din nattesøvn. Det lyder skørt – jeg ved det godt. Men vi var faktisk ude og mærke forskel, inden vi bestilte dem hjem. Og den ER temperatur regulerende. Det er virkelig behageligt!
3211e101-528c-4b05-9eba-59307950b91a
Grunden til det er, at den er betrukket med et særligt tekstil med temperaturregulerende virkning.  Det hjælper med at køle af, når du har det for varmt, og med at få varmen, når du har det for koldt. Ja, intet mindre end genialt. Hvis man lider lidt af allergi eller har belæg for det, er det her også madrassen, man bør vælge. Selv om du måske allerede ved, hvilken type madras du vil have, kan den fysiske oplevelse være anderledes. Vi endte i hvert fald med to helt andre madras typer, end dem vi først havde troet.

En anden sympatisk – og ret cool ting ved Auping er, at de tager din gamle madras med retur, når du får din nye madras/seng. Det er ikke blot praktisk og sparer dig for selv at afskaffe dig to kæmpe madrasser – det er også et ret væsentligt og stort skridt i forbindelse med implementeringen af Cradle 2 Cradle princippet, altså bæredygtighed med en cirkulær økonomi med genbrug af materialer og uden ressourcespild. De kalder det Auping Take Back System (ATBS). Ordningen går helt enkelt ud på, at din gamle madras tages retur, demonteres og genanvendes, når du køber en ny Auping madras. DET er smart!!

Så ja. Jeg har investeret i min søvn. Selvom den er tvivlsom for tiden.

For husk det lige ik; Dagen i morgen starter allerede i nat

 

Indlæg er lavet i samarbejde med Auping, men helt og holdent et udtryk for egne holdninger. Tak for muligheden. 

auping_3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SJOVE SIDE-BENEFITS VED AT BLOGGE