LIVET PÅ – OG UDENFOR – INSTAGRAM

RED HOT SUMMER

red-hot-chilli

1. Kjole fra Asos her // 2. Hat fra Ellos her // 3. Kimono fra Gestuz (udsalg) her // 4. Cover fra Gucci her // 5. Neglelak fra Makiash her // 6. Bikini fra Ellos her // 7. Poncho Stella Mccartney her// 8. Shades fra Dolce & Gabbana her // 9. Kortholder Anya Hindmarch her// 10. Solcreme

Indeholder affiliate links

Jeg er stadig besat af sommer, strandtøj, flotlette kjoler og grafiske mønstre. Og af flæser, som alle andre. Faktisk kan jeg ikke få nok. Og jeg kan næsten ikke vente til midt april. Jeg er SÅ utålmodig til Thailand. Jeg er KLAR. Kan vi ikke bare rejse nu!? Jeg har sjældent været så hjernevasket af palmesus og bølgebrus. Kigger på hoteller og hytter og strande og badetøj HVER aften, haha.

Kimonoen fra Gestuz har jeg allerede og den er ret skøn til brun sommerhud, og lige nu på udsalg 🙂 Jeg har allerede haft den med til Barcelona og Bornholm 🙂 Den er lækker om dagen på stranden og perfekt til en let kjole om aftenen, fordi de små velour detaljer gør den lidt aftenagtig også. Kjolen fra Asos gad jeg vildt godt, men spørgsmålet er om jeg overhovedet orker have lange ærmer i varmen? Det gør jeg jo nok ikke. Bikinien bliver jeg nok nødt til at klikke hjem. Den er ret billig – og jeg vil faktisk ret gerne finde noget rødt.

Hvilken solcreme er bedst til små børn og høje temperaturer? Kender I nogle?? 

2 kommentarer

 • Heidi

  Lækre ting, dejligt at drømme sig langt væk 😀 Elsket især dine hatte, jeg giver dig skylden for at jeg ikke kan undvære store solhatte når vi er sydpå mere 😀 Vi har altid kun brugt solcreme fra La Roche-Posay til vores datter der nu er 6, snart 7. Vi var i Grækenland første gang da hun var 3 måneder og hun var et par år da hun var i Thailand første gang. LRP har en solcreme til børn i SPF 50 på spray der virker for os, let at fordele. Også under protester 😀 Selvfølgelig må babyer ikke komme i direkte sol, men det er svært helt at undgå. Og så altid en dragt med mindst 3/4 ærmer med solfilter når hun bader plus solhat. Nu kan hun nøjes med solcremen og en lys bomulds T-shirt, solbriller og en sol spray fra Matas til hovedbunden. Den er guld hver til hele familien 😀Kjolen fra Aros er fin, men tror heller ikke du kan holde ærmerne ud. Har kun været i Thailand i maj, juni og juli hvor luftfugtigheden er mega høj. Men elsker det og ønsker jer en fantastisk tur 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak for gode råd. Den sol creme har jeg faktisk hørt om før, men endnu til gode at prøve. Den må købes! Den lyder genial:)

   Og ja, kjolen bliver helt sikkert for varm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVET PÅ – OG UDENFOR – INSTAGRAM