TRE MUST GO SPISESTEDER BARCELONA

SJOVE SIDE-BENEFITS VED AT BLOGGE

img_0226

…..Dengang jeg modtog en kasse med rådden frugt. Uden nogen pressemeddelelse. Ved stadig ikke, hvad det handlede om?

…..Dengang jeg modtog en mail, om ikke en læser måtte købe min ene sko. Hun havde samme par – og den højre var altså gået i stykker…?

…..Dengang jeg modtog en mail, der glad konstaterede, at man havde bemærket, at jeg havde samme efternavn som David. Som læseren altså fandt umanerligt sød – og derfor ville hun gerne høre, om han var min fætter eller bror – og om jeg vidste, om han var single….øhh, ja det er så min mand. (Men hey: mine læsere har vitterligt samme smag som mig)

…..Dengang jeg fik et tilbud fra Tinder om et samarbejde. Altså, jeg er halvgammel og gift på 9. År. Mor til to og træt som en okse. Aka ligner også én. Men betænksomt af dem at hjælpe med ensomhed i alderdommen, hvis nu den der satte ægteskabsting ikke virker… 😉

…..Dengang jeg blev spurgt, om jeg ville teste sex legetøj…….øhh nej

…..Dengang jeg blev spurgt om jeg ville være med i et Reality show om singler…??!! Jf. Ovenfor, så er det mig en gåde, hvorfor den slags lander i min indbakke.

…..Dag jeg blev spurgt om ikke min Instagram konto skulle lånes ud og have lidt mere indhold om biler..?? igen; har spørgeren mon overhovedet tjekket segmentet?

…..Da jeg første gang blev stoppet på åben gade med en dengang intetanende veninde. Og referencer som Guldlog, Paven, Agurken og Tutten blev slynget ud i luften på allermest naturlige vis, mens min forvirrede veninde bare stod med åben mund og gloede. Og fattede hat.

…..Når min mand og jeg er ude og spise. Eller handle. Eller i biffen eller lignende. Og vi kan fornemme, at nogen kigger ret intenst på os. Og ikke rigtig ved, om det er mig eller ham, som de genkender. Om overhovedet. Eller om det bare er fordi, de synes vi ser tåbelige ud.

…..Dengang jeg første gang mødte denne søde dame, der venligt spurgte hvad min blog hed. Jeg svarede – og hendes reaktion var mig lidt mystisk. ”Ej, det er cool, lidt råt, men også sødt”…. sagde hun. Og jeg gik et stykke tid og overvejede hvordan Guldlog var råt. Indtil vi en dag talte sammen om det igen, og jeg fandt frem til, at hun troede, min blog hed Bulldog. Haha..måske faktisk værd at tage op til overvejelse? 😉

4 kommentarer

 • Haha, shit hvor har du fået nogle sjove mails/tilbud! Den med sexlegetøjet fik jeg også og er også engang blevet spurgt, om jeg ville skrive noget om gør-det-selv. Mig? Handy? Jeg må le! 😀

  Og klart, at Cathrine hørte bulldog. Dogs on her mind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bulldog <3 Du kan jo overveje det, hvis du trænger til at ryste posen… Det kan også noget, noget power 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, så klart! Jeg synes faktisk, det er et ret sejt blog navn. Og dejligt universelt/internationalt – modsat Guldlog, som er lidt dumt at oversætte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRE MUST GO SPISESTEDER BARCELONA