HVERDAGS LUKSUS

TING BABY SKAL STRAMME OP PÅ:

fullsizerr

 

 1. Søvnen. Det er faktisk et ret smart koncept, der både gavner og glæder alle i husstanden. Prøv det lige makker. Du kommer til at kunne lide det. Jeg er ret sikker.

 

 1. Sutten. Igen; det er faktisk et ret smart koncept, prøv det, du kommer til at kunne lide det. Eller. Det gør du øjensynligt ikke, men du skulle tage og stramme lidt op unge mand, for sutten ligger bare der og glor, mens du råber og skrapper op i vilden sky. Det føles så kosmisk uretfærdigt. Særligt i kombination med manglen af punkt 1. En sut er smart til en baby. Vi taler af erfaring. Hvad har sutten gjort dig??

 

 1. Volden. Det ER frustrerende at være baby en gang imellem, det er jeg med på. Og du HAR svært ved at få ørenlyd nogle gange her i huset med en strid storesøster. Men jeg er SÅ træt af alle mine rifter og sugemærker og blå mærker på brysterne. Det er altså ikke måden man får kvinder til at smide trøjen på.

 

 1. Lydniveauet. Baby har fundet sin stemme. Og er ret begejstret for den. I samme toneleje. Lææænge ad gangen. Højt. Og helst sen aften. Når storesøster skal sove. Og hvis ikke baby strammer gevaldigt op på det her punkt, så bør baby i hvert fald overveje punkt 2. Igen.

 

 1. Madindtaget. Det er helt ok, ligefrem genkendeligt, at være rigtig sulten. Også at have crawings. Og ikke kunne sige stop. Alt sammen noget, jeg har fuld forståelse for. Men alligevel: Mælkebaren når dårligt at lukke, før du banker på ved disken igen… #noramalkeko
 2. Vandladning. Der er unægteligt rart at have måsen bar. Ingen tvivl om det. Og helt sikkert også sjovt bare at ligge på ryggen og tisse frit ud i rummet, hvis jeg havde en diller, ville jeg måske også finde morskab i denne øvelse, hvem ved. Men det er bare noget grisseri. Og det er besværligt. Og lidt bøvlet. Og meget meget nemmere at vente til bleen kommer på. Skal vi ikke aftale, vi arbejder lidt på det?

2 kommentarer

 • Anna

  Og når man så velforberedt står med stofble klar og siger “kan du tisse for mor? Tis så!” så nægter ungen. Til man kigger væk et splitsekund… #tisfontæne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVERDAGS LUKSUS