TUNGEN LIGE I MUNDEN

EN VASKEÆGTE STJERNE

stars

Nogen kan måske huske dette indlæg om gode gaveønsker til nybagt mor/ barslende mor? Det står stadig ved magt, det hele, også nu her efter at have været på barsel et stykke tid…Jeg synes virkelig, at man skal huske mor også. Vi har alle så travlt med at give små fine dragter til nyfødte babyer og nuttede rangler og alt den slags, og det er skam også både super sødt og rart. Men det er altså også ret dejligt, når der er nogen, der husker MOR. For det er altså alt andet lige ret uligevægtigt lige i begyndelsen med arbejdsbyrden mellem mor og far. Og såvel fødsel som amning og graviditet er ret hårdt for både krop og sind. Så lidt forkælelse er da kun på sin plads 😉

Min søde mand læste åbenbart med, dengang jeg postede indlægget her, for han har været så kær at klikke kjolen hjem til mig. Jeg synes, den er SÅ fin! Den er stadig liiiige det mindste til mig, da jeg fortsat mangler at tabe mig nogle kilo, men det forhindrede mig alligevel ikke i at hoppe i den forleden dag. Jeg elsker det fine stjerneprint og at der er knapper i, så man nemt kan amme i den også. Den er ikke super tætsiddende, men alligevel nok til at man ikke bare ligner en stor sæk. Faktisk gav han mig jo også den seje halskæde fra indlægget om barselsgaver, så han er alligevel en mere opmærksom læser, end man måske lige skulle tro, haha. Jeg er så glad for kjolen og lige nu er den faktisk på udsalg hos Boozt. Jeg ville egentlig gerne have den med på ferie, men jeg frygter den bliver lidt for varm, da der jo er lange ærmer i den. Nu må vi se. I hvert fald er jeg manden meget taknemmelig for hans årvågenhed. En vaskeægte stjerne!

Kjolen er herfra // støvler fra Dr. Martens // taske: Goyard // shades: Bottega Veneta // blazer: H&M 

***

   

4 kommentarer

 • Maria Jensen

  Æv, blev lige godt fristet af den fine kjole, men den er kun tilbage i xs 😞 Det kan jeg ihvertfald ikke klemme min krop ned i, her fem uger efter fødslen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, æææv, det var da godt nok ærgerligt. De ryger hurtigt, når der er udsalg derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Den er virkelig fin 🙂 Dog er den udsolgt, så jeg kan ikke se den på Boozt. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Den er fra Ralph Lauren. Ja, øv da – det er åbenbart gået stærkt….måske den kan findes andetsteds?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TUNGEN LIGE I MUNDEN