SOMMERHUS LYKKEN

PUSLEPLADSEN

pusleplads_1

I er mange, der har spurgt til vores pusleplads og sove anordning til lillebror herhjemme. Og egentlig har han – på en måde – sit eget værelse allerede. Han sover dog ikke derinde, men faktisk inde på storesøsters værelse. Og så kommer han hver nat ind i dobbeltsengen, hvor han ligger i sin babynest, da jeg stadig ammer om natten.

Men da vi havde et værelse ‘i overskud’, var det oplagt at lave pusleplads derinde. Det er lidt blevet sådan et alt-muligt-værelse. Vi har også vores store klædeskab derinde, da der ikke var plads på vores soveværelse. Og så vil vi på sigt gerne have lavet lege værelse derinde, så begge børn har et rum til legetøj og udfoldelse – og et mere roligt værelse til at sove i. Men så langt er vi altså slet ikke nået endnu.

Det er dog rart at puslepladsen ikke er inde hos os i soveværelset, synes vi. Og så ligger værelset ved siden af toilettet, hvilket er smart, når man skal bruge vand, vaskeklude, etc. Og man bruger jo en del pusleting, så det fylder også lidt.

Puslebordet er fra Ollies Out. Jeg synes, det er verdens pæneste. Og jeg er ellers enormt kræsen. Faktisk er det det første puslebord, jeg har set, som jeg har kunnet lide. Det er bare ikke et ret sexet møbel, vel? Men ikke desto mindre er det uundværligt. Man bruger mange timer der – og det er rart for alle, både barn og voksne, at det er solidt, har god komfort – og er rummeligt. Og så gør det jo ikke noget, at det samtidig er pænt at se på.

Tapetet derinde er måske ikke viiildt drenget 😉 Men altså, værelset var jo oprindeligt mit kontor, og nu hænger det der altså. Og på en eller anden måde, er det alligevel tåleligt, synes jeg. Måske mest fordi det er et mindre rum med et lidt ærgerligt loft (husets eneste træloft), så det liver op derinde og gør rummet mere spændende, om man vil. Det er fra Flügger og kan findes her. 

pusle_3

Puslepuden er den her og så har vi nogle forskellige betræk, vi kan skifte med, når der er behov for at få dem vasket, fra Liewood. Ovenover hænger den fine skyuro fra Kongens Sløjd og så har vi også hængt de smukke luftballon mobiler op som er fra Sarah_UpAway, se mere her. Man kan selv vælge hvilket karton, de skal laves i og hvilke farver mm. Egentlig bestilte jeg tre, der skulle hænge sammen, men storesøster blev så misundelig på dem, at hun har fået den ene.

pusle_2

Jeg synes det er rart, at puslebordet både har afsætterplads forneden og en stor skuffe, for på den måde kan vi både have hans tøj og pusleting samlet der. Tøjet og stofbleer er i skuffen og vaskefad, klude, cremer, bleer mm. nedenunder, hvor vi nemt og hurtigt kan komme til det. Vi har været omkring flere forskellige mærker hvad angår bleer, og også fået flere forskellige anbefalet. Den slags kan jo være ret individuelt, men vi er blevet rigtig glade for Grøn Balances. 

Grøn Balance har miljøvenlige bleer, der er både Svanemærkede og i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Det betyder med andre ord, at allergifremkaldende stoffer i bleen er reduceret til det minimale. Bleerne er fri for parfume og lotion. Og da Elliot desværre lider af en del eksem, er vi ret OBS på dette.

Selve puslebordet står tæt ved rummets store vindue, dels fordi Elliot rigtig godt kan lide at ligge og kigge ud og ikke mindst op i himlen, når han ligger og bliver puslet, dels fordi det giver godt lys at stå og arbejde i for os andre – og så er det også nemt at lufte hurtigt ud, hvis der opstår mindre lugt gener og lignende.

Elliot ELSKER at være på puslebordet. Jeg kan ikke huske, om storesøster var lige så begejstret for det. Men lillebror er totalt vild med det. Hvis han er sur og tvær og intet andet gider, så hjælper det hver gang at tage ham derind og pusle. Så bliver han med det samme glad. Det er nu ret hyggeligt. Favoritten lige nu er fod massage, bar mås og Lille Peter Edderkop.

På samme måde hjælper det også næsten hver gang, hvis han har haft en meget vågen dag/nat og vi kan mærke, han bliver meget urolig til aftentid. Så plejer vi at give ham et bad, bagefter ind på puslebordet, hvor vi nusser og giver massage, og så ligger han nøgen på et tæppe foran brændeovnen bagefter og pludrer løs – indtil han hver gang går omkuld og snorksover. Åhh, det vilde driver liv 😉

pusle_4

Badehåndklæde er fra Cam Cam // økologiske vaskeklude fra Liewood // babynest er fra By Cara // rokkefår er fra Povl Kjer her 

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERHUS LYKKEN