UGENS OP OG NED

THINK PINK – KIDS EDITION

thinkpinkkids

1.  Kjole fra Poppy Rose her // 2. Solbriller fra Little Marc Jacobs her // 3. Jakke fra United Colors of Benetton her // 4. Sokker fra Molo her // 5. Cardigan med knapper fra Noa Noa Miniature her // 6. Shorts fra Poppy Rose her // 7. Sandaler fra Angulus her

Indeholder reklame links

Jeg ved ikke, om det er vores snarlige afgang til Thailand, min ellers uglamourøse barsels-stil eller bare det faktum, at jeg ikke tænker på andet end læskende sorbet is og sukkersøde sommer bær – men jeg er fortsat besat af alt pink, lyserød og nude. Denne gang Kids Edition. Det er næsten for meget af det gode, men jeg kan lige så godt give efter og erkende min fascination. For første gang i mange år ville det ikke gøre mig spor, hvis Paven render rundt på vores ferie og ligner et miks mellem en Polly Pocket figur og en sukkertop fra Tivoli 😉

Kjolen her er jeg helt dårlig med. Den er klikket hjem. Den står der altså Thailand på! Jakken er desværre ikke at finde i hendes størrelse, ellers var den købt. Den er da alt for fin!? Og så kunne jeg da egentlig godt drømme om, at jeg selv kunne skrue mig ned i de der shorts str. barn og matche min stribede sukkertop. Det må nok desværre blive ved tanken….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGENS OP OG NED