UGENS OP OG NED

TUNGEN LIGE I MUNDEN

img_3003

Hvorfor ender man altid med at løbe rundt som en høne uden hovede lige inden man skal rejse??! Som vanligt er der ti tusinde ting, der skal styr på. Jeg skifter mellem at føle, at der er helt styr på alt, til at gå i panisk angst over hvor meget jeg stadig mangler.

Jeg synes samtidig, at jeg har forsøgt at tænke over at pakke let. Ikke tage alt for meget med – og helst tynde kjoler, etc., så der er lidt plads i kufferten. Men altså; to børn og ubeslutsom mor fylder alligevel en del. Og hvor meget udstyr skal vi egentlig have med til baby? Der er jo grænser for, hvor meget vi gider slæbe på, men omvendt skal han jo også bruge en del ting. Jeg husker fra vores sidste tur, at de havde masser af bleer og Modermælkserstatning, etc., så det behøvede vi ikke stopfodre kufferten med – men alligevel. Nu føler jeg mig pludselig ikke tryg ved helt at undlade det. Sæt nu at de lige netop på “vores” ø er løbet tør. Så jeg har alligevel hamstret den lokale Netto i klassisk panik-mor-stil. Jeg har købt ørertermometer, børnepanodil og first aid kit, jeg har købt rejselegetøj og tegnebøger til storesøster og vi kan brødføde en sudansk landsby med solcreme. Men jeg føler mig sgu alligevel ret meget på gyngende grund. Kryds lige fingre for at vores flyvetur på 15 timer med to børn, der pt. ikke rigtig sover vil gå nogenlunde menneskeligt. Og at vi får søde forstående ‘naboer’ i flyet.

Vi er nødt til at være klar inden fredag, for vi skal til bryllup i weekenden. Det betyder, at vi, når manden er færdig med at arbejde og lave tv fredag morgen, skal køre størstebarnet op til familiens sommerhus, hvor hun skal være og holde påske, for at køre hjem igen, hvor vi så skal pakke lidt og skifte tøj, så vi kan tage af sted igen mod sydsjælland, hvor vi skal indkvarteres, så vi kan holde bryllup med resten af slænget lørdag. Dér skal vi naturligvis overnatte til søndag, hvor vi så igen skal op til sommerhus og hente storesøster, mens vi derfra skal hjem til Hellerup igen og pakke færdig, så vi kan flyve til Thailand mandag. PYH! Lidt presset program. Især med alle de uforudsete rytmer, der naturligt opstår med 5 måneder gammel baby.

Men. Det går jo nok det hele. Det plejer det. Og heldigvis findes kaffe. Og bland-selv slik.

rodjakke

Kjole: Malene Birger / Jakke: Topshop / støvler: Miu Miu

***

 

4 kommentarer

 • Men ville du ikke også være lidt nervøs, hvis du tænkte “I’ve got this shit!”? Der skal næsten være lidt panik på 😉 Håber I får nogle rigtig dejlige dage (også!), inden I rejser mandag, og rigtig, rigtig god tur!

  Kh. Marina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hahaha 🙂 Uhh jo for filan. Så ville jeg faktisk først være skræmt! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Nu har jeg ikke helt styr på hvor i Thailand i skal hen, men det første sted vi var havde de ingen bleer, så meget godt at tage lidt ekstra med! Måske også myggespray for at undgå for meget kemi. Rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Virkelig??!! Godt så…så er der pakket en ekstra pakke ned nu 🙂 ! Og ja, husker godt hvordan vi blev ædt op af myg sidste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGENS OP OG NED