I ØVRIGT...

UGENS OP OG NED

img_2899

Det er tid til en ny liste. Igen. Selvom barselslivet mestendels er rart og godt, så er der altså også nogle ret stride dage ind imellem. Og lige nu kan jeg mærke, jeg har behov for at åbne ventilen lidt. Derfor er her ugens op og ned liste. For det har godt nok været en uge, der har trukket tænder ud:

 

NED

👎🏻 Når manden har nattevagter HELE ugen og jeg nu på 5. dagen stadig ikke har sovet – overhovedet. Og har udsigt til endnu en lang nat med to børn, der har besluttet at søvn er overvurderet.

👎🏻 Når det var meningen, at manden var hjemme i nat og jeg var blevet lovet en hel nat alene på kontoret. Så jeg kunne få sovet og indhentet en uges manglende søvn. Men nu er han kaldt på job alligevel grundet sygdom. Og jeg skal ud lørdag aften. Til påskefrokost hos hende her, som jeg har set VIRKELIG meget frem til. Men nu frygter jeg alvorligt, om jeg kan holde mig vågen….

👎🏻 Når man seriøst ikke kan kende sit eget spejlbillede. Vil gerne bede om 20 timers søvn, fire skud Botox, tre frisør besøg, en personlig træner, lidt sol og gerne et par nye bryster også, tak. Suk…

👎🏻 Når legedate med Pavens bedste veninde to gange i træk må aflyses grundet sygdom. Og der nu er meget lang tid, til man kan lege igen, fordi en lang rejse venter forude. Og man derfor starter morgenen med kæmpe tudetur og sure miner.

👎🏻 Når man er kommet til at love skuffet 6-årig, der ikke fik veninde sleep-over alligevel, at tage hende med ind og se Smølfe film. Og man absolut ikke magter. Fordi det eneste, man kan tænke på er søvn og kaffe.

👎🏻 Når man stadig ikke har fundet nogen vuggestue til baby

👎🏻 Når man får en kampagne forespørgsel fra Bloggers Delight med måske den mest oplagte samarbejdspartner til dato; ParadisIs, men er nødt til at takke nej, fordi man befinder sig i Thailand på pågældende tidspunkt. ( Må jeg minde om, at jeg i vinters ringede ind til deres hovedkontor for at høre, hvilke butikker i landet, der havde længst åbent, inden de holdt vinterlukket. Og hvilke butikker, der førte hvilke is. For så at sende manden af sted, mens jeg selv lå med bækkenløsning i sofaen, så jeg kunne købe hele lageret op og stopfylde fryseren med bokse, så jeg ikke skulle undvære, indtil de åbnede igen for sommeren). Tænkt sig, jeg kunne have fået penge, for at æde mig igennem deres vidunderlige is. Det niver lidt, altså….

👎🏻 Når man ikke kan nå at få tid til bikini wax, inden man skal rejse. Hej hej poolgæster. Kig væk….

👎🏻 Når baby pludselig beslutter, at han alligevel ikke vil tage flaske. Det skal stoppe NU. Magter ikke en hel ferie med kun mig som primære madkilde. Endnu mere hej Hej søvn end tilfælde er nu. Shoot me.

👎🏻 Når man ligner en hvalros i samtlige smarte indkøbte badedragter til ferien. Tror bare, jeg ligger mig under en stor palme med et badelagen over mig, mens mine mælkefyldte ammebryster og min utæmmede bikinilinje kan hygge sig i skyggen. Glamours.

 

OP

At det hele lige om lidt kan være ligegyldigt, fordi jeg om en uge sidder på et fly på vej mod 4 uger i Thailand med hele mine dejlige, lille, kaotiske familie <3 🌴

 

4 kommentarer

 • Sarah M

  Puha, det lyder altså til at trække tænder ud..! Men som du selv skriver – om lidt nyder I Thailand sammen 🙂
  Jeg har et hurtigt spørgsmål om mad til jeres skønne Elliot. Når han får flaske, får han så erstatning eller malker du ud? Jeg har en på samme alder og er ikke rigtig kommet i gang endnu med flaske, fordi det jo tager hundrede år at malke ud, men på den anden side ved jeg heller ikke helt, om erstatning helt kan ødelægge både den lilles mave og ikke mindst min mælkeproduktion ved at jeg så skal springe nogle amninger over. Vil du dele, hvordan I gør? For jeg trænger seriøst til en smule mere frihed…!
  Mange tak! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja han får MME. Og enkelte gange har jeg malket ud. Men med ham er det ikke et problem han både ammer og får flaske og har fået det siden han var tre uger. Fordi han havde gulsot skulle han have mere end jeg på det tidspunkt kunne give og følge med på. Så han har nok bare vænnet sig til det…med storesøster stoppede min mælkeproduktion en måned efter vi gav flasken…men det var også godt det samme, for hun tog ikke på af min mælk…så ja, jeg ved det ikke. Hvad der er bedst. Det er så individuelt:-) men rigtig meget held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser så meget fingre for, du får tilraget dig en lur på et tidspunkt (:
  God weekend.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT...