VI SES I THAILAND!

VI ER HER

img_4281

Så ramte vi Thailand og første stop på turen: Koh Yao Yai. Her er simpelthen så lækkert og vi nyder det i stor stil. Vi bor på et hotel, der hedder Glow Elexir og her har vi foruden første parket til den mest fantastiske strand også vores egen pool. Her tilbringer vi det meste af tiden, da her er mellem 31 – 35 grader hver dag. Virkelig varmt! Og så forsøger vi ellers at igangsætter hyperaktiv 6-årig og relativt egenrådig baby. PYH!

Der er rigtig mange, som har spurgt til lidt info på vores rejse, hvor og hvordan og den slags. Og det vil jeg rigtig gerne skrive lidt mere om, men vi har simpelthen så dårligt net her hvor vi bor nu, at det har været umuligt at få reel computertid. Dertil kommer at vi har hænderne ret fulde med begge børn, haha. Men nu er det hele ved at finde sig et mere naturligt leje – og i morgen tager vi videre efter en uge her. Så krydser jeg fingre for bedre og mere stabilt net. Ellers kan man følge lidt med på min Instagram, der af uvisse årsager fungerer langt bedre. Snapchat virker slet ikke – og mailen kun sporadisk. Mystisk. Men vi er her. Og det er bedre end man turde drømme om!

img_4279Sættet Elin har på er det her. De kalder det egentlig et pyjamas sæt, men det er tyndt og dejligt luftigt og blødt. Perfekt her til varmen. Og hvem kan ikke lidt unicorns??

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VI SES I THAILAND!