ANGST FOR AT FØDE?

VI SES I THAILAND!

296765_218338888233956_1911208243_n

Sådan her så midten af min barsel ud for 6 år siden. Og fra i morgen af, så gør den det igen. Yay!

Vi tager tilbage til Thailand, mestendels fordi det simpelthen bare fungerede så godt sidste gang. Nu må vi håbe, at man rent faktisk godt kan gentage en succes. Det bliver til nogle andre øer denne gang og med hele to børn. Så det bliver naturligvis ikke det samme. Langt fra. Nok en del mere arbejde og reelt mindre afslapning, men alligevel; vi skal ikke tænke på vasketøj, rengøring, indkøb, madlavning, hente/bringe, etc. Vi skal bare være sammen. Os fire – bade, spise is, have massage, gå lange ture ved vandkanten, dase ved en pool og spise god mad. Jeg glæder mig som et lille barn, selvom jeg da indrømmet og frygter flyveturen en del. Men sådan er det jo. Det er ligesom en del af pakken, så det tager vi med.

Jeg regner bestemt med at opdatere herinde løbende, men præcist hvor meget og hvordan, det kommer til at kunne lade gøre, det ved jeg ikke. Dagene bliver i hvert fald ikke brugt ved computeren. Og så må tiden vise, hvor meget af vores aftner, der tillader det. Elliot sover stadig først ved 23.00 tiden, så vi har reelt ikke meget aften. Men måske den thailandske luft kan gøre underværker? Man har da lov at håbe ikke? Vi ses i Thailand!

en-barsel-thailand-med-baby0en-barsel-thailand-med-baby6

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANGST FOR AT FØDE?