BARSELSFERIE I THAILAND: STOP 1, KOH YAO YAI

#BARSELSLIV

fullsizerender

– Er der mere kaffe? Seriøst, mit forbrug er kriminelt

– Hvordan kan det lade sig gøre, at være i besiddelse af rundt regnet titusinde stofbleer, og alligevel ikke have nogen, HVER gang baby gylper?!

– Hvordan kunne jeg glemme Loven om Pusletasken??  Paven lærte mig det allerede for 6 år siden i sine fine prædikner. Hybris har ramt mig

– Dejligt nok, når man tror, at man online bestiller Pasta Bolognese på glas til nem og hurtig kødsovs til middagsmaden. Og ved levering finder ud af, at det er et babymos glas….Pasta uden sovs er nu menuen.

– Er vild med at min baby har fundet sit tungebånd og dagen lang bare ligger og lyder som ringetonen på min mormors gamle stationære telefon. Med sådan en langstrukken, enerverende efterklang…drrriiiiiing.

– Har baby i alle fire uger vi var væk ikke haft skyggen af eksem eller udslæt. Nu er vi hjemme igen: og det er startet for fuld udblæsning igen..but why?

– Er baby øjensynligt også holdt op med at sove igennem igen. Det var åbenbart også kun noget, der virkede i Thailand

– Overvejer jeg derfor kraftigt om vi skal flytte til Thailand. Alle argumenter tæller for. For mit barns velbefindende…

– Savner jeg at starte dagen med at kaste mig ned i en pool. Overvejer et oppusteligt vandbassin i haven, men føler mig ikke overbevist nok af tanken. Det bliver noget rod i længen, tror jeg…også for dem, der skal vriste mig fri.

– Det har været verdens bedste timing, at komme hjem til det her vejr, efter fire uger i Thailand. Vi har boet i haven de sidste dage. Men jeg har faktisk allermest optur over, at min have er så fredelig. Jublende kan jeg rode i hæk og buskadser, grave i jord og lade baby undersøge alt, der kan gro, helt uden frygt for dyr, der kan spytte, kvæle, sluge eller bide med døden til følge. Det værste vi har mødt er en ørentvist.

– Har jeg fundet ud af, at babymos er relativt klamt, når det hænger på en væg

– Kan en rangle faktisk godt smadre en lampe. Endda ret effektivt.

 

Dragt er fra Bon Point, rangle fra CamCam og sengetøj fra Wheat Disney 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSFERIE I THAILAND: STOP 1, KOH YAO YAI