Coop MAD; HVIS DET SKAL VÆRE NEMT

AT BLIVE BLIND PÅ DET ÅBENLYSE

img_7418

Nogen gange sker der det ret mærkelige, når man har en blog, hvor man løbende og kontinuerligt poster indhold, at man slet og ret glemmer at vise og snakke om det, som ligger allermest ligefor.

Lidt ligesom da jeg i gamle dage skrev opgaver op Uni. Nogle gange glemte jeg simpelthen et par “mellemregninger” i mine analyser, simpelthen fordi at når man bliver tilstrækkeligt velbevandret i noget, når det bliver mere end åbenlyst for én selv, så har man ofte en tendens til at glemme, at det altså langt fra behøver være sådan for alle andre. Ofte er det, som andre mennesker ser, når de kigger på os, det som vi selv overser. Simpelthen fordi vi bliver blinde på det åbenlyse.

Således er det her måske nok et af de allermest typiske looks for mig. Det består kort sagt af alle mine top favoritter, hvor enkle og åbenlyse de end måtte forekomme. Det er måske det sæt tøj, jeg har haft hyppigst på hen over både forrige sommer og det, der endnu har været af denne. Og det til trods, så tror jeg aldrig det har været vist her. Men hvorfor er det, at jeg kun husker at tage billeder, når jeg står og skal til bryllup eller stor fest? Når jeg er helt dullet op og klar til ballade? Det er jo trods alt hverdagen, der fylder mest. Og den tager sig altså oftest sådan her ud.

Hvide sneaks, en helt enkel kjole, min elskede Goyard taske, der kan rumme halvdelen af hele verden, mine favorit solbriller og en simpel knold. Enkelt, I know. But why fix it, if it aint broken, right?

Adidas Stan Smith sneakers // Stropkjole fra Monki (find lignende her) // Solbriller fra Bottega Veneta // taske Goyard 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Coop MAD; HVIS DET SKAL VÆRE NEMT