NÅR MAN IKKE KAN UNDVÆRE IS

Coop MAD; HVIS DET SKAL VÆRE NEMT

img_7106Reklame for Coop

Forleden skrev jeg i et blogindlæg, at det var nemmere at rejse tværs over kloden til Thailand med to små børn uden en forkromet plan, end det var at handle ind på en lørdag med to jetlagsramte børn. Og det mente jeg faktisk. Det første var både rarere og nemmere med flere længder.

Sådan en indkøbssituation vil de fleste småbørnsforældre nok kunne skrive under på, at man rigtig gerne undgår. Og alligevel har vi alle sammen prøvet det. For sådan ER hverdagen jo nogen gange. Men. Det behøver den faktisk ikke være.

COOP har netop lanceret en ny funktion, hvor man kan bestille varer direkte hjem online og den takkede jeg fluks ja til at teste. Jeg ordner ALT online. Som altså kan ordnes dér 😉 Jeg undgår faktisk helst fysiske butikker. Simpelthen fordi det er alt for tidskrævende og besværligt for mig.

Coop MAD er altså en online shop, hvor du kan købe alt fra bleer til vin og rugbrød. Med levering i hele landet, og de samme fordele som når du køber ind ned i supermarkedet, helt uden at skulle slæbe dine tunge poser hjem selv. Når man som mig er hjemme med en baby og ingen bil har, så er det her den slags redninger i hverdagen, der gør hele forskellen. Jeg kan ikke have både vandmelon, bleer og indkøbsvarer i barnevognen. Ikke med mindre jeg efterlader baby nede i butikken i hvert fald 😉

Og de fleste barslende mødre vil nok også kunne skrive under på, at det ALTID lige passer med, at just som man tror, man skal ud af døren, BUM, så sover baby og vil med garanti vågne, hvis man får dem bakset ned i en butik. Eller modsat, baby vil slet ikke sove og skriger som en gal = ikke nogen god kombi med supermarked og andre mennesker.

Coop MAD har varer fra alle deres kæder; Irma, Kvickly, Brugsen, Fakta, så det rigtig fede er, at man nemt kan shoppe rundt – uden at skulle ned i fire forskellige butikker fysisk. Vi har nok alle sammen særlige favoritvarer fra forskellige butikker, ikke?

Desuden har Coop MAD en hel underside kun med produkter til babyer og børn, helt perfekt til sådan nogle som mig. Her kan man få alle de nødvendigheder til baby, som hver eneste dag opstår – og det er ret nemt at danne overblik, når det hele allerede er samlet et sted. Så smart! Som børnefamilie er det her måske netop dét, der redder en skidt dag. Det kan godt være, det lyder lidt fjollet, men det er SÅ enormt gennemgribende rart, at der kommer nogen og leverer alle mine varer herhjemme på dørtrinnet, mens jeg kan koncentrerer mig om baby herhjemme og i ro og mag klikke mine køb af online, når der er tid og rum til det. Deres service har virket upåklageligt de gange, jeg nu har anvendt det – og den rare leveringsmand bar det endda hele vejen ind i køkkenet for mig sidste gang, da jeg stod med tvær baby på armen.

For uden det faktum, at jeg er helt begejstret for deres baby kategori, så er det altså også eminent fedt, at de har så stort et udvalg af specialbutikker. Det betyder at jeg både kan handle billigt og budgetvenligt, samtidig med at jeg kan udvælge enkelte lækre specialvarer, som jeg gerne vil give lidt mere for og få det hele leveret samlet. F.eks fra Meyers eller Holm.

En ting er at man åbenlyst sparer tid på det. Men som småbørnsfamilie er det simpelthen også så vigtigt at understrege, at man sparer energi. Vi slipper for at skulle bakse et eller to børn ned og handle. Og kan i stedet bruge tiden herhjemme sammen med dem. Denne weekend er min mand ude og rejse – og jeg elsker, at jeg ikke behøver stå alene med to overkørte unger nede i en fyldt butik, men bare kan handle i ro og mag fra sofaen, når de sover. Det er simpelthen forskellen på glad mor og udkørt mor.

Lige nu kan I få gratis levering ved køb for 500 kr. eller over, med koden Guldlog. Koden gælder for 3 køb og er gældende til og med 31/7.

img_7113

Indlægget er lavet i samarbejde med Coop, men holdninger og ord er helt mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR MAN IKKE KAN UNDVÆRE IS