HJEMME IGEN - STATUS

OP OG NED VED BARSELSFERIE I THAILAND

img_3652img_5124

Der er selvsagt fordele og ulemper, når man rejser til eksotiske egne med hele familien. Særligt, når man har små størrelser med sig. Jeg synes virkelig, det har været en helt igennem fabelagtig tur. Og jeg kan næsten ikke rumme, at det er slut. Men for en lille uge siden, der skrev jeg denne liste. Fordi jeg godt vidste, jeg ville glemme det hurtigt igen, når vi landede på dansk jord. Og alle oplevelser har deres egen berettigelse. Både de gode – og de mindre sjove:

Top ved barselsferie Thailand:

👍Vejret – behøver ikke uddybe, vel?

👍Vandet – herunder fast morgendukkert i kystalklart vand

👍Horisontlinjen – balsam for sjælen

👍Udendørslivet

👍Mængden af is (gerne kokos is!)

👍Nogen laver min mad

👍Nogen reder min seng

👍Nogen vasker mit tøj

👍Nogen gør rent

👍Familietid – ren magi

👍Fælles minder

👍Watermelon shakes

👍Aftenkaffe i udendørs bathtub

👍Daglig massage på stranden (burde være alle barslende, ammende mødre forundt!)

👍Slankere talje. Mangler stadig at tabe en hel del, men ris og kylling, nudler og tofu i en måned gør alligevel godt…

👍Den totale mangel på rutine. Skønt ikke at ane, hvilken ugedag, det er…

👍Solopgang i junglen alene med manden, mens børnen stadig sover

👍At leve i badetøj

👍Lange, dovne aftner med kolde øl på stranden og børn i vandkanten

👍Poollife

👍At nogen tager min baby og underholder ham, stort set hver gang jeg skal indtage et måltid

👍Smukke omgivelser og lange dage på havet

👍At kæmpe havskildpadder, farvestrålende tukaner, smukke blodrøde solnedgange, vilde aber, kæmpe øgler og gigant sommerfugle pludselig bliver helt normal hverdags krydderi.

👍Udmattede og gennemglade børn, der fulde af indtryk og timers vand-leg sover igennem om natten

👍Roomservice

👍Pizza i dobbeltsengen med Memory spil, mens troperegnen rusker udenfor

👍At vågne mellem palmetoppe og bananblomster

👍Lyden af bølger, når man lukker sine øjne

img_3776img_4185

Ned ved barselsferie Thailand:

👎🏻Myg!! …..er stoppet med at tælle mine myggestik #levendespegepølse

👎🏻Kæmpe øgler. Mest fordi de var RET store og derfor lidt noia. Sådan på størrelse med en hund

👎🏻Slanger. Ikke fan.

👎🏻Edderkopper. Stadig ikke fan

👎🏻Kæmpe gigant bier

👎🏻Larmende tukaner. Vildt smukke. Super eksotiske. Max støjende!

👎🏻Vilde abers mangel på forståelse for intimsfære

👎🏻Svedige øjenlåg. Der kan man åbenbart også svede

👎🏻Sand i sengen. Som at sove på en grusvej

👎🏻Kæmpe tudser. Særligt når man træder på dem. Med bare tæer. Lidt som en levende lort.

👎🏻Propper i ørerne, grundet alt for meget pool leg.

👎🏻Mangel på slik og e-numre. Den slags kan ikke opdrives i junglen. Jeg er sukker afhængig, jeg ammer – og jeg drikker stort set ikke. Det er ikke nogen rar ting at få frataget sig. Det er jo MIN stimulans. Den første bland-selv butik jeg møder skal forberede sig på en gigant og decideret vulgær overhaling….

👎🏻Ustabilt internet (men ok, det kan også være en befrielse)

👎🏻Myggenet. Umuligt at finde vej ud af, når man midt om natten i bulder mørke skal enten tisse eller amme. Eller værst; begge dele.

img_4896

 

   

12 kommentarer

 • Anna

  Det her er skrevet i den allerbedste mening. Jeg ved ikke, om du er klar over, at Babybjörn er en ret udskældt bæresele pga dårlig ergonomi og at man fraråder at bære baby med ansigtet fremad?
  http://slyngevejlederen.dk/baere-udadvendt/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Anna. Jo, men jeg opgav allerede ved min første barsel af forsøge at følge med i alle de mange forskellige divergerende holdninger, der er til diverse børnebrands for og imod. Bæreselen her er en vi brugte til storesøster, dengang hun var lille, og da vi stort set ikke bruger den, men kun ganske få gange anvender den, giver det absolut ingen mening, at købe en ny for dette 🙂 I det konkrete tilfælde skulle vi sejle og baby ville kun sidde ud af og jeg synes, det væsentlige var, at han var rolig og tryg i de små 20 min sejlturen tog, skulle vi have vandret længe med ham el lign, havde jeg nok vendt ham igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du sælger nu sådan en barselsferie meget godt! Får virkelig lyst til at tage afsted – det lyder helt magisk, selvom jeg bestemt ikke er gode venner med kryb.. Men man kan jo ikke få det hele. Glæder mig til at læse om de forskellige steder I har været, for vi overvejer en længere ferie næste år omkring februar/marts med vores piger, der til den tid vil være 4 1/2 og 1 1/2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, jammen jeg er altså også fan! Det holder hele vejen. Selvfølgelig er der bump på vejen, flyveturen fx var sgu ikke det sjoveste i verden. Men guleroden for ende er det hele værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Vi skal afsted til Thailand om ikke så længe. Måske du har nogle gode pakke tips og huskeliste også når det gælder børn. Memory spil Fx?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det kan du tro! Er der noget, jeg ville gøre om, så var det min pakning! Der har vi virkelig lært noget og er blevet meget klogere, så det er bestemt et indlæg, jeg arbejder på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Ja tak til pakkeliste asap 😆👍🏻🍀🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   🙂 Tjek!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er ved at planlægge rejse til Thailand, og var godt klar over situationen med krybdyr mm., men jeg var absolut ikke bevidst om at det er så slemt! Ved du om det skyldes at I har boet i junglen at der har været så mange? Især slanger vil jeg rigtig gerne undgå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det skyldes at vi hovedsageligt har boet i junglen. Vi vidste godt, det var isoleret – men ikke SÅ meget 😀 Og havde jeg på forhånd vidst, at det var så meget autentisk jungle, så havde jeg nok også overvejet det en ekstra gang, haha…men når det er sagt, så ville jeg øjeblikkeligt gøre det igen! Men ja, det skyldes helt klart vores destinationer. For 6 år siden da vi rejse på Koh Samui og ved Railey beach og Ao Nang, der var der intet af den slags. Men det er også langt mere civiliseret. På godt og ondt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor tidligt bestilte I jeres tur? Jeg er nemlig gravid med termin i september, men vi overvejer allerede nu at booke en rejse til Thailand i februar (til den tid er baby 5 måneder). Vi er nok typerne, der har det bedst med langtidsplanlægning og så er det bare billigere, hvis vi køber nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HJEMME IGEN - STATUS