I ØVRIGT - THAILAND STYLE

I ØVRIGT

img_6444

Har vi flyttet værelse. Hvilket betyder, at jeg ikke længere holdes vågen af nattekåde tukaner. De er dejligt eksotiske, det erkender jeg, men de LARMER. I stedet har jeg nu en tudse boende. Den kvækker lystigt hver gang mørket falder på. Men er knap så støjende som tukanen – trods alt.

Har jeg haft en prop i øret i fire dage nu. Og det er absurd træls at alle lyder som om de taler ned i en fiskebowle. #poollife #firstworldproblems

Har jeg også fået et kæmpe myggestik under det ene øje, der nu er helt hævet op. Jeg ligner Quasimodo

Har jeg ikke fået slik i dagevis. Som i virkelig mange dage. Fordi vi bor midt i junglen og her er INTET andet end vores resort, der af uvisse årsager ikke har fattet, at de kunne tjener millioner, hvis de lige lavede en lille slikbiks her.

Tømte jeg derfor minibaren for chokolade den første dag her. Regnede med, den ville blive fyldt op igen. Det er den ikke blevet. Vand og sodavand jo. Men min Marsbar og den lækre plade Rittersport lader vente på sig….Og jeg er nu så desperat, at jeg overvejer at gå ned i receptionen og lave en kæmpe scene. Men jeg ved det jo godt. De har ingen steder at købe nyt.

Kigger jeg hver formiddag forventningsfuldt ind i det lille køleskab. Men der er stadig ingen Mars.

Er tukanerne her faktisk ikke tukaner. Jeg googlede det, og det tyder på, de er næsehornsfugle.

Er det gode ved at de er her, udover deres flotte eksotiske tilstedeværelse, at de elsker at spise slanger. Det elsker jeg lidt dem for….

Har jeg også googlet slange-lort. Ja. Blev nødt til det. Skal jo vide hvad jeg skal kigge efter på min morgenrute. Og til de interessede – slanger laver også nummer 2. Ligner lidt en misformet gedelort.

Hvordan kæmpeveranen, der hver aften går aftenstur langs stranden laver nummer 2 og hvordan det ser ud, det tror jeg faktisk ikke, jeg behøver vide.

Kan I godt høre på det hele, at jeg er godt tilfreds med tudse, ikke? Kunne have været så meget andet, der boede på min terrasse.

Er High-speed internet ikke ret high speed i Thailand. Det er der faktisk ikke ret meget, der er…

Er vores ferie snart slut. Og jeg magter det ikke. Den må aldrig slutte….heldigvis slutter vi et dejligt sted. Og jeg må indrømme; jeg glæder mig til lidt civilisation.

img_6445

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT - THAILAND STYLE