EN DAG BLIVER DET DIG

I ØVRIGT – THAILAND STYLE

img_4888

Indeholder reklame/affiliatelinks

Er det en anelse pres, når der bor en tukan på ens tag. Som er lavet af bast. Det larmer og er lidt angstprovokerende på samme tid.

Er det også lidt træls, at man er sådan en type, der på allerførste dag glemte at smøre sig med solcreme og derfor brugte en uge på at ligne en krebs, hvorefter det hele skaller af. Dumt. Og klassisk mor-stunt. Husker børnene – men glemmer sig selv.

Skal man lære at holde masken og opdrage diskret, når man rejser med børn. Som forleden da Paven begejstret over genkendelsen råbte med høj og gennemtrængende stemme, mens hun bestemt pegede direkte på tysk ældre man: “Se mor! Ham der har store bryster ligesom dig!”….

Er en bandau badedragt smart, fordi man ikke får hvide streger fra stropper og lignende. Og den er ok klædelig. Men ikke så gennemtænkt, når man mandsopdækker 6-årig i poolen og med stor indlevelse kaster sig rundt efter Hello Kitty badebold, og pludselig står ufrivilligt topløs i børne bassinet.

Er det ok klamt at træde på en tudse. Med bare tæer.

Skal jeg nok ikke have så meget thai mad, når jeg kommer hjem til Danmark. Nudler, kylling, ris og karry er alt sammen fint, men nu er alle versioner også afprøvet til hudløshed.

Synes jeg ikke nødvendigvis at slanger er noget rart bekendtskab. Hverken i min pool, på min vej – eller ved min hoveddør.

Er en 6-årig som har været alene med sin mor og far i 12 dage lidt som en overtræt hundehvalp på Fontex. Alle intentioner om at følge bare tilnærmelsesvist med på energi niveauet er opgivet. Helt opgivet.

Kan man åbenbart godt spise chips med sushi smag. Hvis man er sliksulten nok.

Er det mig en gåde, hvor svært det er at finde badebleer i et land, hvor alle bader, hele tiden, uafladeligt. Og føder ret mange børn.

Har jeg pakket alt, alt, alt for meget tøj. Til os alle sammen. Jeg lever i de samme fire badedragter og de samme tre kjoler. B.la. den her. Som jeg helt klart burde have købt i sort også. Fabelagtigt køb! Så rar og nem.

Er tukanen nu vågnet. Hvilket betyder, at det er tvivlsomt, om jeg så får sovet.

 

 

4 kommentarer

 • Josefine

  Uuuh, så fin en kjole. Hvilken str har du den i? Den må jo straks klikkes hjem i sommerhvid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jeg har den i en 38 og det Oasser perfekt. Den sidder stramt v elastikken foroven men læs nok omkring kroppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede helt ned til din kommentar om, at tukanen er vågnet, før jeg indså, at det er taget, der er lavet af bast – ikke tukanen.

  Jeg tror, at jeg skal i seng…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha 🙂 jeg tænkte faktisk iver formuleringen selv. Det kan godt misforståes 🙂 men den er nu ganske og aldeles levende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN DAG BLIVER DET DIG