BARSELSFERIE I THAILAND, 3 STOP: PARADISE

10 TING DER HYLER MIG UD AF DEN

 

Jeg var simpelthen ved at tisse i bukserne af grin over det her fabelagtige indlæg. Især kommentarfeltet er GENIALT. Læs det. Så sjovt. Og det fik mig i samme ombæring til at reflektere lidt over, hvad der sådan på daglig basis går og irriterer mig. Hvad gør mig virkelig skidt til mode og skaber gennemgribende, afgrundsdyb ubehag i min krop? Af de mere…hverdags-random ting. Krig, vold, syge børn, etc. er en helt anden kategori.

Det skulle vise sig, at være en ret nem liste for mig at udfylde. Jeg har åbenbart flere mystiske fobier og er tilsyneladende et ret irritabelt menneske. Oh well, I kan jo så ryste på hovedet af mig eller måske jeg ligefrem har nogle lidelsesfæller derude?

10 TING DER HYLER MIG UD AF DEN:

 • Folk der snotter offentligt – i særlig grad cyklister, der åbenbart producerer så meget næsesnot, at de imens de okser gennem byen ikke kan rumme det, stoppe eller pudse næse på normal menneskelig vis, men i stedet holder fingeren for det ene næsebor, mens de puster ud på det andet, stadig i fuld fart. Resultat = flyvende snot i alle retninger på cykelstien. Nej! Du er ikke Bjarne Riis på vej op af bjerget, og JO! Du kan godt nå på arbejde, selvom du stopper et øjeblik og pudser næse på normal vis! Urrrgh.
 • Honning. Forstår intet ved dén spise. Klam konsistens, eminent klam smag, lavet af bier. Ad. Minder mig også lidt om snot. Mine indvolde vender sig.
 • Hvis fjernbetjeningen peger på mig. Det er SÅ intimiderende og gruopvækkende klamt
 • Dressing. På samme vis som med honning fatter jeg ikke, at så mange mennesker kan gennemføre denne spise. Den ødelægger alt. Intet mad kan indtages, hvis det har rørt dressing. Uanset HVOR sulten. Det må kasseres.
 • Kaffegrums eller sukker eller modermælkserstatning eller andet i samme konsistens, hvis det kommer under neglen. GYS
 • Lugten af løg. Helt forfærdeligt. Får akut stress, hvis jeg ikke øjeblikkeligt kan forlade rummet
 • Fedtet hår. Jeg.kan.simpelthen.ikke.klare.det. Mit eget forstås. Ikke at jeg synes, at andres fedtede hår er lækkert, men det er følelsen af det. Når man kører fingrene igennem fedtet hår. Det fremkalder kuldegysninger, kvalme og gedigent ubehag.
 • At køre i bus om vinteren i regnvejr. Luften, lugten, følelsen. Jeg går hellere, næsten uanset hvor langt. Det er aldeles væmmeligt. Det føles som at stå i en lukket plastikpose med dykkerdragt på.
 • At Nørrebro Bryghus nægter at servere ketchup til deres burgere? Den slags mystisk insisteren på at ændre en naturlov ved simpel arrogance gør mig utryg.
 • Nicholas Cage. Det kan ikke forklares. Men uhhh!
 • nic-cage-face
   

10 kommentarer

 • Janni

  Jeg er så meget på med snot, bus, honning. Måske vi skulle finde en fælles psykolog? 😜🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hahaha, neeej, det er os der er normale. ALLE andre tager fejl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SN

  Ej troede jeg var den eneste der ikke kan lide Nicholas Cage.. Film er UDELUKKET hvis han er med! Ved ikke engang hvorfor 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nemlig. Så enig. Gys, det er IKKE rart, hvis man overrumples og intetanende ser en film – og han så pludselig toner frem….urgh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonus info: den første kaldte vi en snot rocket i mine unge løber dage. SÅ klamt. Men SÅ nødvendigt når man løber.om kap og har høfeber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Haha! Er så evig enig i det med fjernbetjeningen, og det er det mest mærkelige at få decideret ubehag over, men det gør jeg!!! Slår mig også til din holdning til honning. Bare ad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen der kan lide Nicholas Cage! The Wicker Man? Det er bare den dårligste film ever, og alligevel bliver han ved med at producere mere skrammel!
  Snot og folk der generelt deler ud af deres kropsvæsker offentligt er mega klamt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSFERIE I THAILAND, 3 STOP: PARADISE