BARSEL OG BABY: SVAR OPSUMMERING

BORNHOLM

dc5e4c79-4997-40fc-a4f7-fb1d15ad2ff2

Der var engang, når vi tog til Bornholm for at besøge mine forældre i deres lille hyggelige feriehus, at det betød komplet stilhed og ro. På det nærmeste isolation. På aller bedst tænkelige måde forståes. Nuvel, om sommeren i højsæsonen godt nok med en god portion turister som baggrundstæppe for de daglige vandreture og iskager på havnen, men alligevel….ret meget skaleret ned i såvel befolkningsantal som aktiviteter, hvis man sammenligner med livet herhjemme i København.

De seneste år er der så kommet det her altopslugende Folkemøde til…som år efter år blot har eskaleret i størrelse og omfang. Mange af dem, der bor på øen finder det næsten for meget af det gode. Selv har vi aldrig været dér og prøvet det. Indtil i år. Vi udnytter at mine forældre brygger kaffe og hygger med børnene i huset i Vang, mens min mand har et par jobs på Folkemødet – og får dermed i år selv syn for sagen. Jeg er spændt på at se, hvor stor en forskel der er – men jeg har ladet mig fortælle, at øen på det nærmest er overbefolket. Jeg glæder mig til at opleve det – og til at nyde nogle dage sammen med familien, Folkemøde eller ej, på solskinsøen med vind i håret og forhåbentlig sand mellem tæerne. Her er så skønt om sommeren. Så må vi se, om vi også synes det efter en uge sammen med resten af Folkemødet 😉

image1

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej!
  Mon du vil dele nogle gode tips til Bornholm? Jeg skal selv derover med to små børn – ca på alder med dine – senere på sommeren. Tak 🙂
  Mvh. Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Sarah, ja det vil jeg gerne, det har jeg ofte tænkt på. Skal bare liiiige finde tiden til at få indlægget lavet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSEL OG BABY: SVAR OPSUMMERING