I ØVRIGT - om babys udvikling

GIV GODE GAVER – MED GAVIE

img_8663

Reklame for Gavie

Om præcis en måned har min kære mand fødselsdag. Manden, der har alt. Og jo, det HAR han rent faktisk. Hver eneste år begynder frustrationen at nærme sig hos mig i takt med at hans fødselsdag kommer tættere på. For han er virkelig svær at finde gaver til. Og det er om at være kreativ, når man har været sammen i så mange år, som vi har. Tilmed har vi bryllupsdag to uger inden. Så juli er på gavefronten til min søde mand ret presset for mig. Derfor faldt muligheden for at teste Gavie, et nyt koncept, der går ud på at finde den perfekte gave, på et helt perfekt sted.

De fleste af os kender det jo nok. Men jeg synes bare, at det lige i tilfældet med min mand er EKSTRA svært. For jeg ved, at de ting han virkelig ønsker sig, dem køber han ofte selv. Og jeg har efterhånden opbrugt samtlige muligheder på google søgninger. Ofte ved jeg heller ikke helt, hvor jeg skal gå hen. Så ender jeg i de samme 3-4 butikker – og det er der jo ikke meget sjov ved. Problemet er jo ret enkelt; de fleste af os kan godt lide at give gode gaver. Gaver, som rammer plet, som gør modtageren oprigtigt glad – og som passer perfekt til dem. Men mange af os synes knap så godt om at prøve at finde frem til dem.

Her går Gavie faktisk ind og afhjælper krisen. Det er egentlig meget simpelt. Og det virker upåklageligt.

img_8660

Gavie er en såkaldt Chatbot, som du kan chatte med på Messenger. Altså en slags robot, du kan ’tale’ med. Chatbot’en kommer så med nogle gave-bud i forlængelse af 3 simple spørgsmål, den har stillet omkring den person, du leder efter en gave til. Herfra listes buddene op, og der kommer direkte købslink dertil. Det er altså virkelig nemt. Gavie har adgang til tusindevis af gaver fra forskellige webshops, så der er masser at tage af. Gavie er p.t. i betaversion, som er den, jeg har testet, men det fungerer allerede uden problemer. Det hele kan klares fra telefonen. Og det tager ikke ret mange minutter. Hvis man ikke er helt tilfreds med første forslag, så chatter man blot videre og får flere bud. I mit tilfælde foreslog den de første to gange ting, som han – surprise – allerede har. Men man kan jo så indvende, at den faktisk havde ramt plet, haha.

Hvis man er helt uinspireret på gave-køb og mangler gode idéer, så er Gavie bestemt et besøg værd. Det er såre enkelt at bruge. Og kræver stort set intet af brugeren. Om ikke andet, kan det næsten ikke andet end at give en masse god inspiration. Så når du næste gang står og skal finde den gode gave – og måske mangler lidt hjælp og inspiration til at finde frem til den, så husk lige at hente Gavie.

Ps: Hvad den fandt til min mand? Det siger jeg ikke. For han læser med 😉 Men jeg håber, han bliver glad for den.

Du kan finde Gavie i din Facebook Messenger, eller via facebooksiden.

img_8658

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT - om babys udvikling