BARSELSLIV - ANDEN GANG

GROHE SENSE; DIT HJEMS NYE BEDSTE VEN

img_7048

Sponsoreret i samarbejde med GROHE

Prøv at forestille dig det værst tænkelig scenarie, mens du sidder på din velfortjente sommerferie. Et vandrør hjemme i huset sprænger, vandet fosser ud, gulv og vægge ødelægges langsomt, bakterier opstår, din mormors gamle arvestol står i vand til ryggen, alting sejler. Nej stop. Det er simpelthen ikke en gang en tanke, man bryder sig om at tænke til ende, vel? Og ved I hvad det værste er? Faktisk har næsten hver anden familie oplevet et vandlæk af den ene eller anden art. Gisp.

Vi er netop kommet hjem efter en god og lang ferie. Faktisk er det første gang, vi har været så lang tid væk hjemmefra, siden vi købte vores hus. Og den slags sætter naturligt en masse tanker i gang. For hvad gør man egentlig, hvis der pludselig kommer vand i kælderen, mens vi sidder på en strand i Thailand og intet aner? Eller hvis køkkenvasken lækker og vi kommer hjem til en ubehagelig vandskade tværs over det nylagte køkkengulv?

Kort forinden afrejse, fik jeg mulighed for at teste et helt nyt og smart produkt fra GROHE, GROHE Sense, der er en lille smart vand sensor, som kan installeres i dit hjem, hvor det passer naturligt – og som kan afhjælpe netop dette.

For helt ærligt, hvem frygter ikke vandskader? Både i vores gamle og lille byggeforeningshus og i vores nuværende, har vi haft naboer og bekendte, som har haft store, altomfattende vandskader. Og det er altså ikke sjovt. De fleste af os kender nok nogen, for hvem dette er sket. Og for søren, hvor har man bare ikke lyst til den slags. Husker tydeligt dengang en gammel kollega kom helt modløs ind på arbejdet en morgen – alle hendes fotoalbum og billeder var ødelagt. Hendes mand var musiker og alt hans udstyr ligeså. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor ærgerligt den slags er.

Derfor er det en fantastisk lille opfindelse, at kunne installere denne sag så nemt, og derfra vide, at så snart noget vand lækker et sted, så får vi besked herpå og kan prompte handle på det. Vi er også ofte i sommerhuset, og selv på korte ture, kan et vandlæk nå at skabe store skader, hvis de ikke bliver opdaget og håndteret.

img_7043

Med GROHE Ondus app kan man alle vegne, sommerhuset som Thailand eksempelvis, få den seneste status på hjemmet.

Produktet er utrolig nemt at installere, og i dagens anledning stillede jeg min kære mand foran kameraet og lod ham teste dette i bedste tech stil, så I kan se, hvor nemt og ligetil, det er. På videoen kan i step by step se, hvordan man går til opgaven. Vi har placeret vores GROHE Sense i vores kælder, men det kunne f.eks. også være i badeværelset, i køkkenet eller hvor man synes, det giver mening. Til sidst vil jeg da også lige nævne, at det jo heller ikke gør noget, at selve designet er så fint. Den er tilpas diskret til, at den snildt kan placeres et synligt sted, og alligevel pæn nok til, at man ikke generes af, at den er der.

 

Find din nærmeste GROHE installatør her.

Læs mere om produktet her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSLIV - ANDEN GANG