GIV GODE GAVER - MED GAVIE

NÅR VEJHJÆLP FAKTISK ER EN HJÆLP

Reklame for FDM

For et par uger siden, fortalte jeg om vores medlemskab af FDM herinde. Og hvorfor det især giver mening for os.

Der er virkelig mange fordele ved at være medlem af FDM. Jeg husker tydeligt dengang, da jeg sad højgravid ude i bilen oppe i sommerhuset med kilometerhøje snedriver omkring os, vi havde netop lukket hele sommerhuset af, slukket for alt vand og varme, det var mørkt – og hele bilen var pakket. Men ak. Den ville ikke starte. Som i slet, slet ikke. Idet vi sad oppe i sommerhusland, var vi omringet af…ja øde sommerhuse. Ikke et eneste levende menneske i miles omkreds. Det, der skulle have været hele charmen ved vores ophold; nemlig isolationen oppe i det smukke vinterlandskab helt udenfor sæson, endte lige pludselig med at blive ret skræmmende. Jeg var lidt for kold, lidt for gravid, og lidt for alene til at det virkede overskueligt. Det er i sådanne situationer, at man virkelig forstår, hvorfor vejhjælp er en djævelsk god ide.

Derudover medfølger der jo andre gode fordele; rabatter på benzin, rabatter på mange forskellige oplevelser (Lalandia, Knuthenborg, Bonbonland, etc.) og rabatter på udstyr – eksempelvis børnenes autostole. Skal køretøjet repareres, transporterer FDM desuden bilen til et værksted, du selv vælger og giver mulighed for lejebil til en reduceret pris. Man kan også få professionel rådgivning og tilbud om attraktiv bilforsikring og billån, når man står overfor at skulle købe ny bil. Som vi jo f.eks. gør det lige netop nu. I kan læse mere i mit forrige indlæg herom.

Med et medlemskab på Vejhjælp Guld hos FDM får man altså ikke bare vejhjælp – men også mulighed for at få foretaget syn, batteritjek, få påfyldt sprinklervæske, lapning og få skiftet hjul eksempelvis. Alt sammen noget, jeg personligt ikke ville ane, hvad jeg skulle stille op med. Og det er desværre nok ret symptomatisk for mange kvinder, tror jeg. At fordi det måske ikke rigtig interesserer os synderligt meget, så er det ofte den slags, vi glædeligt overlader til manden. Hvor dumt og skørt det end måtte være. Mange af os vil ikke helt være ved det. Og jeg er heller ikke stolt af det. Men hånden på hjertet – vi ved det jo godt. Havde vi ikke haft manden ved vores side, når de her ting skal akut ordnes, så var man ofte kommet lidt på spanden. I hvert fald mig. Hvor mange af os, har ikke ringet efter manden eller måske sågar vores far, hvis der var problemer med bilen? Nej, vel…

Guldabonnementet koster 1045 kr. om året, hvis man er medlem af FDM (og når man er det, er der i øvrigt endnu flere fordele at hente) og 1299 kr., hvis man ikke er medlem. Læs mere HER.

I mit forrige indlæg fik jeg lov at udlodde 2 x FDM medlemskab og vejhjælp guld. Og fordi jeg endnu ikke har trukket en vinder her, kan I stadigvæk få lov at deltage i puljen. Alt I skal gøre er at kommentere herunder, hvornår I sidst har haft brug for vejhjælp.

Jeg trækker to vindere om en uge.

img_7537

 

4 kommentarer

 • Anne R.

  Uha det var i januar, da bremserne nærmest var frosset fast! Rimelig ubehageligt. Jeg endte med at måtte tage en taxa på arbejde, mens bremserne tøede op. Siden har vi købt ny bil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Jeg har haft brug for vejhjælp flere gange. Alle gangene har det været fordi en af børnene har pillet ved lyset inde i bilen, og så vil den ikke starte. Den ene gang var jeg lige startet på nyt vigtigt job, hvor jeg havde fået parkeret begge småbørn i bilen en meget regnvåd morgen, hvor vi var kommet lidt for sent ud af døren. Og så ville bilen ikke starte. Den var flad for batteri fordi Felix havde pillet ved nogle knapper til lyset. Så er gode råd dyre. Så jeg ringede til min nye chef og forklarede, at det nok liiiiiige to liiiiidt ekstra tid, inden jeg kom på job den dag. Det var pinligt. Men det er alligevel sket et par gange siden da. Og det var mindst lige så pinligt.
  Så jeg vil meget gerne vinde et FDM medlemskab, især set i bagspejlet, at vi lige straks skal køre på ferie til Italien. Kryds fingre for at det projekt går godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Efter en dejlig uges badeferie i Tyrkiet stod vi i lufthavnsparkeringen og gloede med dødt batteri og tissetrængende lille datter. Vejhjælp kunne desværre ikke hjælpe med at tage tissetrangen, men de fik liv i bilen😄
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIV GODE GAVER - MED GAVIE