BARSELSLIV - ANDEN GANG

I ØVRIGT

img_8065

Er det helt ufatteligt, så mange sociologistuderende/ psykologi / CBS studerende, der skriver speciale om bloggere/ livet som livsstilsblogger og bloggersamarbejder med virksomheder. Hold nu op, de må drukne i opgaver om dette. Det er altså helt vildt, så mange henvendelser, jeg modtager omkring dette. Hvis jeg skulle have deltaget i alle de forespørgsler, der er kommet vedr. interview til denne type opgaver, kunne jeg have gjort netop interview med specialestuderende som min primære beskæftigelse. Det er ikke for at hænge nogen ud her, men det er virkelig vildt.

Så har jeg GIGA barnedåbskrise. GIGA. Hjæææælp. Vi kan slet ikke få logistisk og praktik til at gå op. De dage, vi kan komme til i kirken (den hvor også storesøster er døbt og vi selv er gift), der kan vi ikke få de steder, vi gerne vil leje, vores forældre er ude og rejse og/eller vi er selv. Det er så irriterende. Kender I nogle oplagte steder, man kan holde den slags? Og hvad med tema?? Gad godt et eller andet afslappet og sejt, ikke alle de der babyblå flæser-halløj? Tiden løber, uret tikker…og utålmodige familiemedlemmer prikker…..og baby vokser. Han kan helt sikkert heller ikke passe dåbskjolen, der har været gået i arv i familien.

Er det mig ubegribeligt, så mange stofbleer, man kan bruge i løbet af en dag. HOLD.NU.OP.

Tror jeg ikke, jeg kan se formålet med fidget spinners?

Det kan jeg til gengæld godt med Fróse. Frozen róse. UHM. Sommeren er reddet!

Drømmer jeg om at lave bryggers. Ja, jeg er blevet sådan én. Et lækkert bryggers. Med stor bordplade til vasketøj, opbevaring, afsætning til sko og våde regnfrakker, smukke klinker, vaskesøjle og hele pivtøjet. Sexet, ikke? I know. Det er pt. min hedeste drøm. Næstefter Fróse.

Er baby to skridt fra at kravle. Eller. Det var måske kluntet formuleret. Men…meget meget tæt på i hvert tilfælde. Og jeg er væk i weekenden. For første gang alene uden børn. Og jeg frygter lidt det sker, mens jeg er væk. Tal om big time FOMO…..

Har jeg det meget stramt over, at min datters ultimative, uafrysteligt største favorit sang – stadig – er Gangnam Style. Det er gået op for mig, hvor stressende en sang det er. Særligt når man skal have en baby til at sove. Hvad skal man gøre for at få 6-årig til at forstå, at det er universets mest belastende sang nogensinde?! Det siges, at sangen er set 480 millioner gange på YouTube. Min datter bidrager betragteligt til dén statistik.

Lyder det i øvrigt sådan her, når hun synger den: ”Heeey, Sassy Laaada”……så det.

14 kommentarer

 • Marie

  Vi holdte dåbsfrokost på Raadvad Kro. Rigtig udmærket mad og vin, flotte lokaler og omgivelser. Og ingen pompomer, balloner og kager, der ligner modellervoks. Pæne små blomster i glas på bordene og hvide duge, that’s it.
  Vi så også på Skovshoved Hotel, det så også fint ud.
  God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethlog

  Vi lejede for nyligt Perchs Tea Room til barnedåb med fri Cremant og den helt store afternoon tea. Gæsterne havde hhv damehat/stor hårkunstner og butterfly på. Super hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej en gid og fin ide!! Hvor lang tid kunne i blive der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare rolig, vi er også totalt bagud på det der med barnedåb. Eller navngivning i vores tilfælde. Gider bare ikke liiige at smide en 8-10k efter en eftermiddag for at fejre at hun har fået et navn. Alt er sgu dyrt nok i forvejen, og hvis man så lige smider barselsdagpenge ind i ligningen, så er vi for længst i overtræk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej det er jo helt vildt, så hurtigt det løber op! Især når man har en stor familie! Gisp

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Wulff

  Ha ha ha! Griner helt vildt for mig selv, når jeg forestiller hende synge Gangnam style!! Hvor må det være komisk (og meget irriterende når baby skal sove). Krydser fingre for at det ændrer sig på et tidspunkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Hvad med at nyde dagen i et telt i haven og så bare købe maden udefra? sikkert meget hyggeligere for børnene og ganske afslappet,hvis man kan få hjælp fra familien/venner med det praktiske inden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det har vi overvejet og modellen er super hyggeligt og nok det, der ville passe is bedst. Men det er ikke muligt da vi i samme tidsperiode er v At få lavet fasade så der er stilladser mm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne kvist

  Hej Louise
  Håber I alle har det godt 🙂
  Ang . Lokaler til barnedåb .. et sted kunne være sejlklubben frem , ved svanemøllehavnen
  Kh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Gangnam style er faktisk set næsten 3 MILLIARDER gange på youtube – vanvittigt. :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mutti

  Vi holdet barnedåb i et festlokale i zoo til brunch. Det var super hyggeligt og afslappende, da ungerne bare kunne spæne ud og se på nogle dyr mens de voksne talte uforstyrret! sammen. Gæsterne fra Jylland syntes også det var et hit, da flere af dem aldrig havde været i Kbh. Zoo før.
  God fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSLIV - ANDEN GANG