TAKNEMMELIGHED I KASSER

I ØVRIGT – om babys udvikling

fullsizerender
Indeholder reklame links

 • Kan Elliot nu kravle. Næsten. Størstedelen af tiden står han på alle fire og rokker hidsigt frem og tilbage. Fordi han stadigt tror, han ikke kan. Men hvis han pludselig får øje på noget, gerne noget af storesøsters, som han bare VIL have, så kan han mystisk nok sagtens bevæge sig derhen. Det foregår på maven, mens han hiver sig frem med armene og flakser med fødderne. Havfrue-sælen, kalder vi det.
 • Kan han også sidde selv. Ikke ret længe, han får hurtigt overbalance, men han rejser sig hele tiden op i skrædderstilling, når han ligger ned. Jeg dør lidt hver gang det sker, fordi det ser så latterligt nuttet ud.
 • Har vores sundhedsplejerske noteret i Barnets Bog ved sidste besøg, at han var usædvanligt verbal og i udpræget grad søgte dialog. Hmnn… I wonder why? #sludrechatol
 • Er Elliots favoritbeskæftigelse pt at bide i ALT. Simpelthen alt. Gad vide, om der er tænder på vej?
 • Er favorit legetøjet lige nu en rød glimmer taske, der tilhører storesøster, en syngende neongrøn krokodille og et sæt nye klodser. Det er dem her. Han elsker at vælte dem, hvis jeg stabler dem. Jublen vil ingen ende tage.
 • Er Elliot lige blevet 7 måneder, vejer 10 kg nu. Og måler 74 cm.
 • Er ledninger nu blevet et hit. Det er absolut på tide at få børnesikret hjemmet. Suk.
 • Er jeg helt overvældet over, hvor store totter hår, den lille mand hiver ud af hovedet på mig dagligt. Husker ikke storesøster som værende lige så sadistisk. Det gør SÅ ondt. Han hiver bare til og slipper IKKE. Gerne mens hans får flaske, så man kun har en halv hånd at parere med. Fejt.

img_8173

2 kommentarer

 • Betina

  Kan fortælle at Alice er på næsten samme niveau hele vejen igennem. På nær kravledelen. Jeg mangler en god tot hår i den ene side af hovedet f.eks 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TAKNEMMELIGHED I KASSER