POST VACAY

SHAKE YOUR POM POMS

shakeyourpompom

1. T-shirt fra Unlimitededition.dk // 2. Solbriller fra Miu Miu her // 3. Jakke fra Marella her // 4. iphone cover fra By Malene Birger her // 5. Jeans fra Max Mara her // 6. Bog om Matisse her // 7. Sneakers fra her // 8. Sommer cap fra Seafolly her 

Indeholder reklame links

Den danske sommer er altid godt fuld af alt slags vejr. Ovenstående sæt ville jeg ikke have noget imod at gå sommeren i møde i. Jeg synes, det fungerer lige godt i sommerhuset såvel som i byen herhjemme. Generelt har jeg ret svært ved at klæde mig på for tiden. Enten er det for lidt tøj eller også er det for meget. Så kunne jeg altså bedre forstå de sydfranske temperaturer. På med badetøjet, en løs let sommerkjole og et par slippers – og af sted. Det er da til at have med og gøre. Både jakken og bukserne her har jeg haft et godt øje til et stykke tid. Tænker jeg kunne bruge det sammen med det meste af min allerede eksisterende garderobe. Men for nu, så holder jeg mig i skindet. For jeg MANGLER jo ikke. Men derfor kan man jo alligevel godt snuse rundt og ligge det i kurven og lege at man klikker det hjem, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POST VACAY