SUNNY SIDE UP

SØNDAGS STRIBER OG SIV

stripes2

Indeholder reklame links

Sådan her så jeg ud i søndags. Hold da op, den danske sommer er lunefuld var? Lidt vildt som vejret konstant skifter. Det er UMULIGT at finde ud af, hvor meget tøj baby skal have på og ikke på, når han skal sove ude. Den ene dag er det bare ben og kortærmet body, den næste dag står det på uld og hue. For søren da, kunne man bestille lidt ekstra sol og varme, tak? Kjolen her har jeg længe gerne ville vise jer, men manglede lidt en fotograf til at forevige den. Nu er det endelig gjort – og så er den guddødemig udsolgt i næsten alle størrelser. Men. Den findes også derinde i en djævelsk pæn marineblå version! Den er SÅ genial, siger det bare. Rigtig rar og helt igennem perfekt i min bog; Den er behagelig med let loose fit og alligevel ikke en pose-sag, den kan bruges både sådan her og uden at trække elastikken ned, så bliver det blot en rund hals og så er blonden så fin.

Egentlig havde jeg tænkt, at jeg skulle bruge den, når jeg skal til Bornholm i næste uge, men nu må vi se om vejret holder. Lige nu ser det lidt tvivlsomt ud. Min juni bliver fyldt med en masse rejse aktivitet, og uanset hvortil, så er det her bare en af de slags kjoler, man hurtigt og nemt kan kaste i kufferten. Smart og rart.

Har I egentlig gode sommerferie planer derude? Vores ferie har jo sådan set allerede været der. Og så hapser vi det meste af juni også. Men alt imens resten af verden sikker skal holde sommerferie i juli og august, så kommer det til at se en del anderledes ud her. Om end jeg jo dog stadig er på barsel. Men med min mands arbejdsskema, så bliver det trods alt nok noget andet, end det vi lige nu kalder ‘hverdag’ 😉

Kjole fra Ellos // taske fra Ellos // tørklæde fra Valentino // sko fra Pretty Ballerinas // shades fra Bottega Veneta 

 

stripes1

2 kommentarer

 • Louise

  Smuk kjole 😊 Kan du amme i den?

  Hilsen hende, der lige har fået nr. 3 for en uge siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej, ja det kan man sagtens, da den grunden elastikken jo er ret nem at trække ned i den ene side 🙂 Jeg ammer dog ikke selv længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNNY SIDE UP