GROHE SENSE; DIT HJEMS NYE BEDSTE VEN

SUNDAZE

img_7550img_7429

Indeholder reklame links

Nogle gange er det bare det helt simple, der virker. Sådan har jeg det lidt med mine to nye Ellos køb. En let oversize hvid skjortekjole, som jeg føler, der kan bruges til alt. Bare ben, over bukser, til hverdag – og til fest. Den er utroligt behagelig og tilpas afslappet. Perfekt sommersag, der fungerer både i sommerhusland, i byen og på grill fest. Og min strå/strand/siv-taske, kald den hvad du vil. Som kan rumme halvdelen af mit liv og alle babys sager og dermed gør livet en hel del lettere, samtidig med at jeg føler mig gennemført sommerfiks. Halleluja. Ingen af delene kostede alverden og jeg har allerede brugt dem flittigt. Faktisk burde jeg nok have købt to stk. af skjorten, da jeg VED, det er sådan én, jeg kommer til at bo i – og til prisen kan man jo lige så godt have en ekstra hængende i skabet.

I den anden ende af prisskalaen ligger mine nye sneakers. I flere sæsoner har jeg drømt om de lækre Valentino sneaks, sidste sommer var jeg meget tæt på at slå til på et par med blå kant, da de var sat ned inde i Kassandra. Men ak og ve, mine gravide hævede fødder kunne ikke klemmes i dem. Slukøret forlod jeg butikken og lovede mig selv, at glemme min halv prizy kærlighed. Og så. Lige pludselig, nærmest ud af det blå, dukkede de op online næsten ubrugt i min størrelse til en særdeles god pris – og HAPS, det tog mig ikke mange minutter at forsegle vores skæbne. De er jo for søren samtidig lyserøde! Whats not to love?!

Find kjolen her (næsten udsolgt) ellers er denne også god // find tasken her // find sneaks her 

ellosshirt

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GROHE SENSE; DIT HJEMS NYE BEDSTE VEN