SUNDAZE

SUNNY SIDE UP

gul

Indeholder reklame links

1. Kjole fra H&M her // 2. Taske fra Chloe // 3. Jeans fra H&M // 4. Top fra Storm & Marie her // 5. Gule Stan Smith sneaks her // 6. Prikket kjole fra Stine Goya

Sommeren føles for alvor over os. Grillen er sat ud og indviet for længst, hængekøjen svajer i aftenvinden, den nye græsslåmaskine er ankommet, havebænken er købt og sat ud, nye planter sat i jorden, der er kolde øl i køleskabet og sommersandalerne klikket hjem. Juni, du kan bare komme an!

Godt nok skal jeg desværre ikke være ret meget hjemme i København i juni, men alligevel. Om lidt kalder London, derefter Bornholm og derfra Frankrig. Og ind imellem der måske bliver tid til at flade ud i haven. Uanset, så har jeg fået mig et crush på pastelgul. Hvor fin er den Stine Goya kjole ikke lige? Elsker at den har lyserøde prikker. Imens jeg fortsat går og overvejer, HVOR meget jeg mangler den i mit liv, taget prisen i betragtning, har jeg imidlertid klikket den anden gule kjole hjem. Den er fra H&M – og matcher alt fra Københavnske sommernætter til Bornholmske rapsmarker og sydfranske solture. Prisen er god, så der var ikke noget at rafle om.

Findes der noget mere sommerligt end sart solgul og florlette flæser? Næ vel….

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAZE