TAKNEMMELIGHED I KASSER

SWIMSUIT BABY!

swimsuit

I er ret mange, der har spurgt til badedragten her, som jeg postede forleden på Instagram. Og det kan jeg da sådan set godt forstå. Den er fra Ellos og kan købes her. Og jeg er mægtig glad for den! Faktisk har jeg den i både sort og blå også. Men altså…sådan en post baby krop kan jo godt være lidt udfordret, ikke? Og med slapt maveskind og knap så kønne strækmærker og hvad man nu ellers går og døjer med, så er denne badedragt virkelig perfekt. Den sidder til ( også selvom jeg har klikket stropperne af). Den har vatterede skåle, så barmen bliver hvor den skal (den er jo også blevet lidt…løsere, host) – og så har den shape omkring maven, hvilket er helt genialt. Jeg brugte den sorte og blå konstant i Thailand, så da vi kom hjem og jeg havde udsigt til en uge i Sydfrankrig i hedebølge, der tog det mig ikke mange sekunder at klikke den prikkede hjem. Jeg kan ret godt lide den grafiske effekt. Og nåå ja, så klæder en lille tyk baby den også 😉

(Jeg har en str. 38 og den er lidt stram i modellen, men det skal den jo være!)

 

2 kommentarer

 • Malene

  Det er da godt nok en helt usædvanlig sød baby, I har fået jer 😍 (Og ja, også en fin badedragt ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød. Ham er jeg også svært tilfreds med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TAKNEMMELIGHED I KASSER